facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Grave Woning- en Projectinrichting Born

De Grave Woning- en Projectinrichting Born

Info

De Grave Woning- en Projectinrichting is dé woningstoffeerder die zorgt voor de aankleding van uw woning met een persoonlijke touch.

Geschiedenis

Ons bedrijf is een familie-onderneming met meer dan 20 jaar ervaring in het stoffeervak. Wij werken voor zowel particulieren als ook voor diverse bedrijven. Projectmatig werken wij door geheel Nederland en in de grensgebieden van België en Duitsland.

Wij zijn gevestigd met showroom in Born op de Graetheide 47. Hier bieden wij onze klanten een groot assortiment woning- en projectmatige inrichting-producten. Wij verkopen vanuit showroom producten voor een faire prijs die de klant aanspreekt. Geen grote overtollige hoeveelheid kapstalen waaruit kiezen onmogelijk lijkt, maar up-to-date producten volgens de laatste trends.

Wij voeren een uitstekende collectie A-kwaliteitsmerken vloeren, gordijnen, raamdecoraties en binnenzonweringen en kunnen u hierbij een passend advies verlenen. Uiteraard meten wij gratis aan huis en brengen wij u een vrijblijvende offerte uit. Of het nu gaat om tapijt, laminaat, linoleum, vinyl of raamdecoraties, wij leveren vakkundig montagewerk. Wij staan garant voor een uitstekende service zodat u zich zonder zorgen bezig kunt houden met de verdere inrichting van bijvoorbeeld uw kantoor of woning.



" / : Alle coronamaatregelen lopen op zijn einde en de meeste winkels/showrooms zijn weer zonder afspraak te bezoeken. Maar het werken op afspraak tijdens de coronamaatregelen is erg goed bevallen door zowel ons als onze klanten. Daarom hebben wij besloten alleen nog op afspraak klanten in onze showroom te ontvangen. Zo kunnen wij in alle rust uw wensen bespreken.Een afspraak kun u maken via mail [email protected] of telefonisch."
Adres: Graetheide 47, 6121 RM Born (Nederland)
Telefoonnummer: 046-4112545
Stad: Born
Route: Graetheide 47
Postcode: 6121 RM



op zoek naar gerelateerd: Pvc vloeren Born, Festoneerband, Linoleum visgraat
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Casa Piano Casa Piano 2 km Hele leuke lokatie waar men eigen gemaakt ijs kan krijgen aan n leuke prijs goeie bed...
Van Weert Weekend Mannenmode Van Weert Weekend Mannenmode 2 km Goede service - mooie kleding. Al jaren tevreden klant.
Van Weert chaussures&accessoires Van Weert chaussures&accessoires 2 km Deze winkel bied een verscheidenheid aan mondaine kleding, barcode en bijpassende sie...
Bodyfashion Born Bodyfashion Born 2 km Ben zeer tevreden over body fashion born zeer goed geholpen door Sylvia heeft goede k...
Hoggy's Motorbike-styling Hoggy's Motorbike-styling 2 km Zeer slechte manier van een webshop beheren. Na 3 weken nog steeds niet mijn bestelli...
Corsettenkopen.nl Corsettenkopen.nl 4 km www.corsettenkopen.nl biedt u corsetten online aan. Op werkdagen voor 21.00 uur beste...
Monumentz Monumentz 4 km Tijdelijke grafmarkeringen in de vorm van grafdoeken. Te bestellen op http://monument...
Recensies
Jos en Dennis hebben hard gewerkt! De vloer is geweldig geworden ! Heel tevreden over het meedenken. Zeker een aanrader!
Mooi werk geleverd, we zijn zeer tevreden.
17 okt PVC vloer laten leggen,heel tevreden en goede vakmensen vriendelijk en goed werk geleverd en alles netjes achtergelaten.
We hebben zeer goede ervaring opgedaan met De Grave Woning- en Projectinrichting in Born. Deze firma heeft in ons nieuwe huis PVC vloeren gelegd en raamdecoraties verzorgd. Ze hebben veel tijd en aandacht besteed om samen met ons een goede keuze te maken uit de diverse mogelijkheden. De uitvoering van de werkzaamheden ging altijd in goed onderling overleg. Deze firma werkt vakkundig en netjes. Er is een goede prijs- kwaliteit verhouding. Ze bieden maatwerk. Als er problemen zijn worden die netjes en in goed onderling overleg opgelost. De Grave willen we van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele en betrouwbare zaak voor woninginrichting.
We hebben in juni dit jaar een pvc-vloer laten leggen door De Grave en we zijn zeer tevreden! Van begin tot eind konden we bij De Grave terecht voor advies en toen na het leggen bleek dat één strook qua kleur afweek van de rest, is deze de dag daarop vervangen door een andere strook. Zeer goede service aldus en ik zou De Grave absoluut willen aanbevelen!
Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe pvc vloer. Klantvriendelijk, mooie kwaliteit, vakkundig gelegd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid