facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Gracht Zutphen

De Gracht Zutphen
Adres: Laarstraat 1, 7201 CA Zutphen
Telefoonnummer: +31 575 511 660
Stad: Zutphen
Route: Laarstraat 1
Postcode: 7201 CA



op zoek naar gerelateerd: bij martin zutphen, pannenkoeken zutphen, restaurant zutphen, horeca zutphen, high tea zutphen, tapas zutphen, lunchen zutphen, de gracht borculo
Recensies
Leuke zaak, prima gegeten en erg leuk bediend! Aanrader :-
De bediening was vriendelijk, koffie en gebak was heerlijk, maar erg druk, gaven ze ook aan door te weinig personeel. In de zaak was het smerig, erg veel stof en niet van paar dagen maar van weken! De toilettegels waren zo ontzettend vies, met de nodige bruine druppels erop. Wij zullen hier niet gauw terug komen.
We hadden gekozen voor de vleeskroketten op brood en de hamburger. Deze vielen wat tegen. In de kroketten zat weinig vlees en eigenlijk alleen maar ragout. De hamburger was zeker niet vers, maar leek meer op zo'n goedkope samengeperste fabriekslap, die taaig was om te eten. Er werd onder beloofd dat we minder zouden moeten afrekenen, maar we waren alsnog €27,00 kwijt voor een koffie, een jus d'orange, een hamburger en 2 vleeskroket op bruin brood.
Super vriendelijk personeel. Het eten was goed. De smaak was heerlijk!
Heerlijk twaalfuurtje gehad hier. Vriendelijke en erg snelle bediening, top!
Mijn man en ik hebben hier vanmiddag een wijntje gedronken op het terras. Het terras zag er smerig uit. Eenmaal binnen ging ik naar het toilet. Het was er verschrikkelijk smerig. Maak eens een keer een emmer sop. En ga daar mee aan de gang. Werk genoeg zou ik zeggen. Bah. Voor ons geen 2e rondje.
Gebak opgewarmd uit diepvries. Groen kauwgum?balletje op tafel. Duur. Later allebei wat misselijk.
Eten van zeer matige kwaliteit. Heb je wel eens spareribs gegeten die naar varken ruiken? Echt zo'n vieze geur. Vlees was daarbij taai en hard. Normaal eet ik de ene sparerib na de andere. De pannenkoek van mij dochter was tot twee keer toe verbrand. Smaakte ook echt verbrand. Toen ik hier melding van maakte, liet de kok of eigenaar? weten dat we erg moeilijk te pleasen waren. En dat spareribs naar varken ruiken, vond hij doodnormaal. Tja... Best onvriendelijk eigenlijk. Het eten was gewoon niet lekker.... Het was vies. Wel netjes dat ze de spareribs met tegenzin niet in rekening brachten.
Vriendelijke bediening, koude bitterballen en vieze glazen voor de wijn
Vriendelijke bediening, heerlijke omgeving. Lekkere Carolus en cappuccino plus 2 broodjes kroket.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid