facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Gouverneur

Info

Café De Gouverneur is een mooie veelzijdige uitgaansgelegenheid in het centrum van Raalte. Het bestaat uit een gezellig Bruin Café, met overdekt terras.

Geschiedenis

Café De Gouverneur is een mooie veelzijdige uitgaansgelegenheid in het centrum van Raalte. Het bestaat uit een gezellig Bruin Café, met overdekt terras én een hippe moderne Bar-Dancing, genaamd: CLUB GOUV. De Gouverneur is daarmee dé uitgaangsgelegenheid voor jong en oud: een drankje aan de bar of op het terras, een potje darten ( woensdag- en donderdagavond competitie) of dansen in de CLUB; bij de Gouverneur kan het allemaal!

Alles is mogelijk op uw eigen feest
Ook voor besloten feesten is De Gouverneur een veelzijdige gelegenheid. Buiten de openingstijden is alles mogelijk. U kunt gebruik maken van het café of van Club Gouv voor uw persoonlijke feest. Een combinatie is natuurlijk ook mogelijk en kan heel verrassend zijn!

Tijdens het weekend is het ook (beperkt) mogelijk om uw besloten feest te houden in Club Gouv. Ook is het mogelijk om een arrangement te reserveren. Van een compleet gerecht tot een hapjesbuffet, van sushi tot een exotische welkomstcocktail, alles is mogelijk!

U kunt natuurlijk uw eigen thema aan de avond geven. Een beachparty met een cocktailbar of een jaren 80 feest met een dj die de vertrouwde jaren 80 muziek draait. Wij informeren u graag persoonlijk over de mogelijkheden!

Adres: Munstersestraat 2, 8102 CB Raalte
Telefoonnummer: 0572351734
Stad: Raalte
Route: Munstersestraat 2
Postcode: 8102 CB



op zoek naar gerelateerd: Eten bestellen Raalte, Eten afhalen Raalte, Zwakenberg Raalte afhalen, Kerstmenu Raalte, High wine Raalte, Het Wapen van Raalte, Lunchen in Raalte, Paasbrunch Raalte
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Grand Café Neuf Grand Café Neuf 83 meter Leuk terras vriendelijke bediening de uitsmijter was lekker de presentatie was noga...
BorrelzZ Raalte BorrelzZ Raalte 118 meter Tijdens de COVID-19 pandemie is hij weer tijdelijk open als cafe. Voor de rest kun je...
Taveerne Tivoli Taveerne Tivoli 1 km Vandaag toevallig bij de "Taveerne Tivoli" terecht gekomen, na ons bezoek a...
Recensies
De Gouverneur is een kroeg zoals die hoort te zijn. Natuurlijk bepaalt het gezelschap voor een groot deel de mate van gezelligheid, maar het personeel draagt daar zeker aan bij. Top!
De optocht gekeken en hier lekker een gedronken.Sfeer: 5/5
Vet gezellig elke week weer feestEten: 5/5
Super gezellig sfeertje met Stoppelhaene
Maak Niels werknemer van de maand.
Gezellig. Je kunt er lekker dansen. Leuke mensen. Leuke muziek je hebt er ecjt van alles wat. Voor oud en jong!
Mooi en modern café waar een goed glas bier geschonken word door top personeel!
Een gezellig café voor de jongeren met een leuk en groot terras
Leuke kroeg, mooi ingericht, goed personeel!
Fijne mensen achter de bar ook!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar De Gouverneur met het openbaar vervoer


Raalte, Willem Stoltehof 160 meter
165
166
516
563
Raalte, Willem Stoltehof 180 meter
165
166
513
516
563
Raalte, Kruisstraat 200 meter
165
166
518
563
Raalte, Varkensmarkt 230 meter
518
Raalte, Westdorplaan 270 meter
165
166
516
563

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid