facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Goudse Schouwburg

De Goudse Schouwburg

Info

De Goudse Schouwburg hoort in de top 5 van beste schouwburgen van Nederland! Hier kun je genieten van cabaret, musical, opera, toneel, kindervoorstellingen, ballet, jazz etc, maar ook voor het huren van (een deel van) het pand kun je er terecht!

Geschiedenis

De Goudse Schouwburg heeft 2 theaterzalen; de Grote en de Kleine zaal en daarnaast een vergaderruimte. Wij programmeren alle mogelijke theatergenres: dans, toneel, cabaret, populaire muziek, muziektheater, literair, kinderen, musical, opera, operette, ballet, show, folklore, klassieke muziek en jazz.



"Hét theater voor Gouda en omstreken Meest Gastvrije Theater van Nederland Podium van de Stad"
Adres: Boelekade 67 , Gouda 2806 AE, NL
Telefoonnummer: 0182 513 750
ln.grubwuohcsesduog@ofni
Stad: Gouda
Route: Boelekade 67
Postcode: 2806 AE



op zoek naar gerelateerd: goudse schouwburg parkeren, goudse schouwburg voorverkoop, goudse schouwburg geplande evenementen, goudse schouwburg programma 2018, goudse schouwburg plattegrond, goudse schouwburg vacatures, goudse schouwburg inloggen, jaarverslag goudse schouwburg
Recensies
We hebben een leuke optreden van Koning van Katoren gezien, uitgevoerd door een honderd kinderen! We waren op het tweede balkon en maakte ons wel een beetje zorgen over onze dochter omdat de leuning best laag was. Er was ook een meisje dat niet op het balkon durfde.
Leuke voorstelling van youp en nagenieten arrangement echt een aanrader.
Alles top geregeld de muziek klonk fantastisch de zaal was top heerlijke stoelen. En een lekker koud ja echt een heelijk koud biertje kortom een top avond
Topavond bij Bert Visscher. Heerlijk om al die oude sketches -al dan niet ingekort en aangepast- voorbij te zien komen. Ik krijg er nooit genoeg van.
Wauw!!! Gisteren naar een optreden van The Analogues geweest. Had er hoge verwachtingen van en die zijn dan ook allemaal uitgekomen. Sinds mijn jeugd ben ik al fan van The Beatles en ik ben met muziek van deze band opgegroeid. Je denkt die muziek is nooit te evenaren en zelfs The Beatles hebben een hoop van hun muziek nooit live gespeeld. Dit gebeurde gisteren wel door The Analogues en wij hebben van de eerste tot de laatste minuut genoten van dit spektakel. Direct maar weer een 2de concert geboekt in Rotterdam. Wij hadden ook een arrangement vooraf geboekt. Dit kan ons inziens beter, hoewel we door een jongedame keurig behandeld en bediend zijn.
Een heerlijk concert,al meer dan 30 jaar mag ik jullie theater bezoeken en elk concert is een juweeltje. Deze avond was geen uitzondering,mooie muziek verpakt in een hele mooie voorstelling met mooie verhalen. En zoals altijd vriendelijk personeel en een goeie sfeer in de zaal.
Mooie zaal van binnen gezellig alleen jammer dat je niet ff naar buiten mag we wisten niets van de regels maar met veel gezeur toch weer naar binnen
Fraaie zaal. Vanaf het eerste balkon hadden we prima zicht op het toneel. Ook het gebruik van de garderobe verliep vlot, omdat er genoeg personeel was. Het leveren van de pauzedrankjes verliep vlot, want naast de bar was er ook een uitgiftetafel.
Wat een hoog niveau! Heel professioneel. Het Franse chanson was meer dan geweldig. Fantastisch uitgevoerd! En Chiara Deelen is natuurlijk een Top Talent Met haar 12 jaar nu al zo professioneel.
Het was een geweldige ervaring om dit keer eens zelf op de planken te mogen staan en achter de schermen te kijken. Goed georganiseerd. Klein minpuntje. Opkomen in het donker terwijl de gordijnen nog dicht waren was beetje eng met de hoogteverschillen in de podiumdelen. Beetje Licht had geholpen. En kleine storing met het licht aan begin. Verder was het formidabel en heb ik volop genoten van de prachtige sfeer deze avond.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid