facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Goudreinet Zwolle-Zuid

De Goudreinet Zwolle-Zuid

Info

Goudreinet Zwolle-Zuid is een Groente & Fruit winkel. Een echte (groenteboer) die alleen werkt met verse producten, en waar de klant op nummer 1 staat.

Geschiedenis

Deze winkel van De Goudreinet in Zwolle-Zuid is gelegen aan de van der Capellenstraat in het mooi en bruisende winkelcentrum Zwolle Zuid. En heeft een breed assortiment aan: Aardappels, Groente & fruit, Soepen, Salades, Vers gesneden groentes, Zuidvruchten, Noten, Heerlijke verse maaltijden, Vers geperste sappen, Fruitmanden, Wijnen en nog veel meer.

Adres: van der Capellenstraat 97a, 8014 VW Zwolle
Telefoonnummer: (038) 466 91 81
Stad: Zwolle
Route: van der Capellenstraat 97a
Postcode: 8014 VW


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Goudreinet winkel, Goudreinet bestellen, Goudreinet aanbiedingen, Goudreinet groenteboer, Goudreinet Akkerhof, Goudreinet Veenendaal, Groenteboer Zwolle Zuid openingstijden, Goudreinet AH
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Schuttevaerders Schuttevaerders 4 km Rapformatie de Schuttevaerders is alles wat je nooit hebt willen horen. Er is een red...
Fruit van Nien Fruit van Nien 6 km Een fruit pluktuin die in ontwikkeling is. Op een boerderij waar meerdere bedrijven z...
Recensies
Zojuist een bestelde fruitschaal opgehaald en wat valt die enorm tegen. Het zou een fruitschaal voor een kind moeten zijn en er zit alleen maar appels, mandarijnen en bananen in. Ook heeft de verkoopster een enorme bak smarties in gepropt ipv een zakje.Een grote domper.
Leuke nette zaak met veel keus, vers fruit en groenten en ook nog eens niet erg duur. Kom graag nog eens terug. Dit is het commentaar van iemand die verstand van het vak heeft.
Verse producten en een goede/gezellige sfeer.
Netjes, veel keuze.
Wat een slechte ervaring. Ze bieden aan om gratis ananas schoon te maken. Een oudere medewerker zegt ik heb geen handjes. Ik kijk hem vragend aan? Het is te druk. Ik was de enige klant in de winkel. Volgens hem zei de jongeman achter de kassa maar wat... HEEL ONPROFESSIONEEL. Hij was tenminste vriendelijk. Die oude man met pensioen sturen. Zo verlies je klanten..
Prettige winkel met volop vers fruit en verse groenten. Ook de salades zijn supergoed. Het proeven van fruit buiten vind ik een minpunt, niet erg hygiënisch. Parkeren in de garage is gratis.
Wat een beleving, zoveel keus. Gewoon een keer gaan winkelen, of kijken. Ruim assortiment. Vers maar ook gedroogde vruchten. Klein dingetje... prijzen zijn per 100 gram.
Dit, is een groentezaak. De groenten en fruit zijn van de beste kwaliteit, uitgebreid assortiment en de prijzen zijn vaak goedkoper ! dan in de supermarkt. Er wordt vaak lokaal ingekocht.
Lekkere Elsrar appels
Erg fijne winkel met ruim assortiment, vriendelijke medewerkers en goede kwaliteit groenten, fruit, maaltijden en ander lekkers!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid