facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Goudreinet Didam

De Goudreinet Didam

Info

De meest diverse groenteboer van Didam!
Zo blijft u op de hoogte van al onze aanbiedingen, acties en ons (vernieuwde) assortiment!

Adres: Lievevrouwenplein 1, 6941 Didam
Telefoonnummer: 0316-225431
Stad: Didam
Route: Lievevrouwenplein 1
Postcode: 6941



op zoek naar gerelateerd: Goudreinet Rotterdam, De Goudreinet maaltijden, Goudreinet Assen, Goudreinet hoofdkantoor, Goudreinet Franchise, Goudreinet Salaris, Goudreinet Salades, Goudreinet vacatures
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tuinderij Gesthuizen Tuinderij Gesthuizen 733 meter Heerlijke verse groenten aardappelen aardbeien enz
Recensies
Veel keuze uit fruit en groente. En niet duur. Koop je een Spaanse peper bij de supermarkt, kost die €0,49, ongeacht of je een grote of kleine hebt. Bij de Goudreinet kost een kleine €0,13 en vandaag 2 hele grote gehaald voor €0,50. Heerlijk is dat.
Vers, veel keuze en relatief voordelig. Ik kom er graag. Vooral de gehaktballetjes en salades zijn populair bij mijn gezin.
Uitstekende winkel voor groenten en fruit. Ook de kant en klare producten zijn uitstekend met een prima prijs -kwaliteits verhouding. Bediening is vriendelijk. Ruim voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving, gratis met blauwe kaart.
Vriendelijk personeel en genoeg assortiment, en niet te duur
Prachtige groente-fruitwinkel met topkwaliteit, telkens weer! En dan die mooie rauwkostsalade, elke dag vers gemaakt! Hier kom ik altijd weer graag terug! Houden zo!
Fijn hoor, een echte groenteboer. Zijn er niet veel meer in de hele regio. Hebben goede kwaliteit groente en fruit, veel lekkere kant en klaar maaltijden en salades. Niet vergeten de zalige soorten noten.
Nette zaak, goede verse producten !
Fantastisch groenteboertje met veel kennis. Ook Niet te beroerd om Je goede adviezen te geven over welke groente of fruit je het best kan gebruiken. Alles is vers en voor een goede prijs.
Kwaliteit van fruit vind ik matig, laatst heb ik hier nog fruit gekocht en eenmaal thuis aangekomen zag ik rotte plekken in de frambozen zitten. Ook loopt daar weinig enthousiast personeel.
Fijne fruitwinkel,ook lekkere warme maaltijden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid