facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Gouden Hand

De Gouden Hand

Info

Voor al uw glas, verbouwingen, betonvloeren etcetera. Aannemer.

Geschiedenis

Glasbedrijf de Gouden Hand is opgericht in 2005. Voordat Arjan van Dijk voor zich zelf is begonnen heeft hij bij diverse bouwbedrijven gewerkt. Hierdoor is hij allround. U kunt bij Glasbedrijf de Gouden Hand terecht voor verbouwingen, glas, kozijnen, metselen, lijmen etcetera. Kortom Glasbedrijf de Gouden Hand heeft alles in huis. Tevens huren veel van zijn vorige werkgevers hem nog regelmatig in.

Een van de grootste specialiteiten tevens hobby van de Gouden Hand is betonvloeren storten en afwerken. Hiervoor heeft hij alle machines in huis. Van garagevloeren tot grote loodsen, alles wordt naar wens afgewerkt door de Gouden Hand. Indien nodig worden ZZP-ers door de Gouden Hand ingehuurd.

Bent u van plan te gaan verbouwen? De Gouden Hand komt graag geheel vrijblijvend langs om uw wensen door te nemen en waar nodig u te adviseren.

Adres: Lieving 72, 9411 tg Beilen
Telefoonnummer: 06-15004523
Stad: Beilen
Route: Lieving 72
Postcode: 9411 tg


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Landreus Machines Landreus Machines 4 km Landreus is reusachtig sterk in kwaliteit en maatwerk. Wij hebben de kennis en ervari...
Recensies
Mooie vloeren
Jantje Beton en Glasboer
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid