facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Gouden Bock

De Gouden Bock

Info

De Gouden Bock staat voor een eerlijke en kraakverse keuken. Alles wordt in eigen huis gemaakt. De focus ligt op spartelverse vis en, in het seizoen, wild.

Geschiedenis

De Gouden Bock staat voor een eerlijke en kraakverse keuken. ​
Echt alles in ons restaurant in het centrum van Middelburg wordt in eigen huis gemaakt. De focus ligt op spartelverse vis en, in het seizoen, wild.
Chef Martijn is van het type dat dagenlang druk is om zijn zelf-geoogste zeewier te drogen en jarenlang werkt aan het ultieme zuurdesemkweekje voor zijn eigen brood. Gastvrouw Michelle kan daar smakelijk over vertellen en weet van alles uit te leggen over wat er op tafel komt.
Je vindt de Bock aan het Damplein, misschien wel het mooiste plein van monumentenstad Middelburg. Het pand (anno 1669) stamt uit de gloriedagen van Middelburg als handelsstad. Net als het eten van De Bock, ademt het pand met al z'n authentieke details ambachtelijkheid en menselijkheid.

Restaurant De Gouden Bock is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Zondag en maandag is het gesloten.

Lunchkaart:
http://bit.ly/lunchdgb

Dinerkaart:
http://bit.ly/dinerdgb

Adres: Damplein 17, 4331 GC Middelburg
Telefoonnummer: 0118617484
Stad: Middelburg
Route: Damplein 17
Postcode: 4331 GC


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 21:00
Dinsdag: 11:00 - 21:00
Woensdag: 11:00 - 21:00
Donderdag: 11:00 - 21:00
Vrijdag: 11:00 - 21:00
Zaterdag: 11:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Basalt Middelburg, Menukaart Middelburg, Onbeperkt tapas Middelburg, Restaurant vismarkt Middelburg, Beste mosselen Middelburg, Nieuw restaurant Middelburg, Restaurant Middelburg haven, Visrestaurant Middelburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant Basalt Restaurant Basalt 395 meter Ideale plek voor de visliefhebber. We hebben genoten van onze fruits de mer deluxe me...
Restaurant Scherp Restaurant Scherp 519 meter Wat een genot om hier te eten. Wanneer je nou echt weer eens een hele avond wilt tafe...
Recensies
Meermaals geweest voor lunch en diner. Echt een aanrader! Alles vers en huisgemaakt met respect voor dier en natuur. Tevens hebben ze een heerlijk assortiment aan losse thee. Dus als thee liefhebben ook een aanrader! Stukje huisgemaakt gebak er bij, smullen!
In tijden niet zo lekker gegeten als hier! We aten hier de eerste dag dat ze weer open mochten na corona en de chefs hadden er duidelijk weer zin in. Heerlijke sashimi en de vis daarna was perfect gebakken. Aanrader!
Heerlijk geluncht en je kan wijn per glas nuttigen. Zeker een aanrader.
Heerlijk! Wat kan ik anders zeggen. Vriendelijke bediening en lekker zonnig terras. De 15 lekkerste gerechten in een kleine portie. Voldoende keuze dus.
Nu al een paar keer geluncht. Erg goed. Kan de vissoep erg aanbevelen. Ik ga er zeker een keer dineren. Ziet er namelijk binnen erg leuk uit.
Mooie locatie. Verzorgde bediening. Goede prijs/kwaliteit
Heerlijk restaurant! We hebben daar geluncht met het diner menukaart. De service was uitstekend en het eten en de wijn ook! Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid