facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Goud Winkel

De Goud Winkel

Info

Bent u op zoek naar betaalbare en mooie gouden sieraden? Neem dan een kijkje in ons assortiment. Gouden sieraden tegen spotprijzen!



"Bij ons kun je terecht voor nieuwe en occasion gouden sieraden. Wij verkopen onze sieraden zowel online als in de winkel. Via onze webshop kan je precies zien wat wij in ons assortiment hebben. Wij hebben een passie voor alles dat blinkt en zitten al meer dan 25 jaar in het vak. We hopen dat je snel een keer langs komt in de winkel."
Adres: Hooidrift 142, 3023 KW Rotterdam
Telefoonnummer: 010-4782446
Stad: Rotterdam
Route: Hooidrift 142
Postcode: 3023 KW


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 16:00
Dinsdag: 10:00 - 16:00
Woensdag: 10:00 - 16:00
Donderdag: 10:00 - 16:00
Vrijdag: 10:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: goud in suriname kopen, goud winkel den haag, boto ketting goud, goedkoop goud kopen, goud winkel amsterdam, gouden sieraden outlet, magnum ketting goud, gouden ketting 500 euro
Recensies
Niet tevreden over de garantie afhandeling van de Goud Winkel. Kwaliteit is gewoon niet op niveau. In maart een gouden Ropechain 18 kt aangeschaft in december breekt de sluiting af omdat deze mega broos is. In mei een 14 kt koning schakel ketting aangeschaft en deze had in augustus al een schakel/haakje los. De Goud Winkel hiervoor benadert echter vragen ze geld om de reparatie uit te voeren maar valt volgens hen wel onder garantie? Dit is absoluut niet gebruikelijk met garantie voor sieraden en uit principe ga ik hier gewoon niet mee akkoord. Na verder onderzoek blijkt dat ze een garantie termijn van 30 dagen handteren. Ongelofelijk kort voor zulke dure sieraden. Ik denk wel 3 keer na voordat ik hier nog iets bestel. Ik geef 2 sterren omdat we in de winkel wel goed en persoonlijk zijn geholpen, jammer dat het een staartje moet krijgen.
Ik heb voor het eerst een hanger besteld. We hebben via Whatsapp contact gehad en er werd altijd snel gereageerd. Na betaling hanger meteen verstuurd. Wat ik heb besteld ook gekregen wijkt niet af van foto op site! Service is goed, snel en professioneel! Zoek je een mooi kado voor jezelf of verjaardag etc. dan is Goudwinkel de juiste plek om te slagen! Echt een aanrader en beveel ze zeker aan.
DeGoud winkel is de place to be voor sieraden! Een top service dat tegenwoordig zelden terug te zien is. Er wordt meegedacht, goed advies gegeven en er is altijd een goed sfeertje. Dat kan ook mede komen door de uitstraling van de winkel als je eenmaal binnenstap! Dit alles zorgt ervoor dat ik altijd naar DeGoud winkel ga voor sieraden. Keep up the good work, team Goudwinkel! Met vriendelijke groet, Edsel Julia
Fijn contact met een uitgebreide keus in gouden sieraden! Heb via whatsapp extra informatie gekregen dmv video’s en extra foto’s. Bij m’n bestelling moest wat op maat gemaakt worden, ook geen probleem! Binnen een dag alles klaar en netjes een track en trace code ontvangen. Van klassiek tot laatste trends qua gouden sieraden, echt een aanrader!
Geholpen door Bas, gehele contact + gecustomizede bestelling via een whatsapp gesprek gefixt super makkelijk! Goed mee gedacht aangezien ik een wel specifieke vraag had. Eindresultaat is mooi geworden. 5 sterren
Ik woon in Duitsland en vroeg of ik wat extra foto’s van een pendant hanger kon krijgen. Die kreeg ik, er werd direct ook bij verteld welke ketting hier goed bij paste. Ondertussen is mijn ketting met de pendant anagekomen, ben meer dan tevreden.
Van de week wezen kijken en het een en ander aangeschaft. goed deskundig personeel die verstand van zaken hebben, daarnaast ook gezellig en vriendelijk. Ze nemen de tijd om je te helpen en hebben er geen problemen mee als jij toekomst gericht komt shoppen. Tot de volgende, groeten uit Almere
Twee mooie gouden oorknopjes waarvan een op speciale maat laten maken bij de Goud Winkel. Bestelling en betaling met betaal link via WhatsApp afgehandeld. Via WhatsApp ook aantal foto voorbeelden gekregen waardoor ik goed kon beslissen wat ik precies wilde. Goed geholpen en te woord gestaan door de medewerkers van de Goud Winkel. Alles zoals afgesproken uitgevoerd en snel en netjes geleverd. Goede service en mooie producten. Zeer tevreden met de producten en de afhandeling van mijn aankoop. Kan deze zaak alleen maar aanbevelen. Ga zo door.
De aanrader! Z’n enorm fijn contact via de app! Niets is te veel gevraagd ! Omdat ik ver van ze vandaan woon laten opsturen, volgende dag al in huis. Ik ga nergens anders meer kopen dan hier! Top service , scherpe prijzen en super mooie producten! Bedankt de goud winkel!
Goede service. Zelfs bereikbaar via whatsapp om daar vragen te stellen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid