facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Gooth Ridderkerk

Info

Poppodium de Gooth is een plek waar (beginnende) bandjes en artiesten kunnen optreden en waar de alternatieve jeugd terecht kan.

Geschiedenis

De Gooth is eind september 1974 opgericht en bestaat dit jaar dus precies 40 jaar. In 1974 kwam een groepje vrienden uit de Christus is Koning Kerk in Slikkerveer op het idee om het bovenzaaltje van deze kerk om te toveren tot ontmoetingsplek voor jongeren. De kerkraad ging akkoord en de Gooth was geboren. In 1993 werd deze kerk gesloopt en hebben we de huidige ruimte betrokken. In het begin alleen een klein stukje van het gebouw, maar gaandeweg steeds meer. De laatste 10 jaar is de Gooth zich steeds meer gaan profileren als poppodium, naast de sociëteitsactiviteiten.

Jongerensociëteit de Gooth is een vrijwilligersorganisatie waar jongeren centraal staan, zonder winstoogmerk, georganiseerd als een vereniging. De Gooth is van jongeren voor jongeren. Van bestuurslid tot medewerker, iedereen draagt vrijwillig en zonder vergoeding bij aan het bestaan van de Gooth.

De Gooth is ook het enige podium in Ridderkerk. Daarnaast is ook de combinatie sociëteit en podium bijzonder. De Gooth trekt door de afwisselende thema-avonden en bands een zeer divers publiek.

De Gooth biedt een plek voor jongeren om zich te vermaken, om elkaar te ontmoeten en om zich te ontwikkelen.

Adres: PC Hooftstraat 4B, 2985 BK Ridderkerk
Stad: Ridderkerk
Route: PC Hooftstraat 4B
Postcode: 2985 BK



op zoek naar gerelateerd: Riot Rock Ridderkerk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cafe Peanuts Cafe Peanuts 685 meter Heel gezelig cafe op vrijdag maar door de weeks oke echt gezelig kom er graag
Taveerne Den Dill Taveerne Den Dill 2 km Heerlijke,sfeer fantastisch personeel een echte aanrader
Recensies
Iedere dinsdag oefenavond Van ons koor
Super leuke tent en fijn personeel. Voelde me al snel thuis en kwam makkelijk in gesprek met gasten en medewerkers. Leuk podium voor bandjes!
mooie zaal, super geregeld
Beste tent van Ridderkerk!
Gezellig en leuke vrijwilligers
Vertaald door Google Fantastische plek voor kleine concerten! Origineel Fantastic place for small concerts!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid