facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Goede Woning Zoetermeer

De Goede Woning Zoetermeer

Info

De Goede Woning is de Zoetermeerse woningcorporatie. Wij hebben 6.300 huurwoningen en blijven bouwen aan betaalbaar wonen in Zoetermeer.

Geschiedenis

De Goede Woning is de Zoetermeerse woningcorporatie. Wij hebben 6.300 huurwoningen en blijven bouwen aan betaalbaar wonen in Zoetermeer.

Adres: Maria Montessorilaan 11, 2719 DB Zoetermeer
Telefoonnummer: 079 343 80 00
Stad: Zoetermeer
Route: Maria Montessorilaan 11
Postcode: 2719 DB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 13:00
Dinsdag: 09:00 - 13:00
Woensdag: 09:00 - 13:00
Donderdag: 09:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Goede Woning aanbod, De Goede Woning Rijssen, De Goede Woning contact, Nieuwbouw De Goede Woning Apeldoorn, De Goede Woning koopwoningen, De Goede Woning inloggen, Woningbouwvereniging Zoetermeer, De Goede Woning Nijkerkerveen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gewoon Leuk Natuurlijk Gewoon Leuk Natuurlijk 3 km Iets te vieren? bij "Gewoon Leuk Natuurlijk" kun je een uniek en onvergetelijk eigen...
Recensies
Nog nooit meegemaakt dat een sociale woning corporatie zo A-sociaal is. Geen vleugje emotie, zeer bureaucratisch en verschuilen achter "Dat zijn de regels". Wetgeving lappen ze aan hun laars. Misschien een suggestie voor een passende naam? Ik ben voor De slechte woning. Zeer jammer en teleurstellend.
Aan de telefoon wordt gezegd : rij maar gewoon even langs, maar als je daar komt, moet je ineens een afspraak hebben.. Wat een communicatie..
Slechte service geworden
Op telefonische en schriftelijke klachten wordt niet gereageerd, zijn nauwelijks bereikbaar of hangen gewoon na 1 seconde weer op. Kreeg van ze te horen dat ze "slechts bakstenen verhuren" en dus niets kunnen betekenen.
Deze mensen doen helemaal niks voor je. Sta je 30 min in de wacht en dan arrogant doen. Uitknijpers.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid