facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Goede - specialist in verzekeringen en hypotheken

De Goede - specialist in verzekeringen en hypotheken

Info

De Goede - Specialist in verzekeringen en hypotheken is opgericht in 1948. Jouw financieel adviseur die kan meedenken in mogelijkheden en oplossingen.

Geschiedenis

DE GOEDE verzekeringen geldleningen en hypotheken is opgericht in 1948.

Sinds dit jaar, waarin het bedrijf is gestart door de heer O.J. de Goede, is De Goede een familiebedrijf.

Inmiddels leveren we een totaalpakket aan financiële dienstverlening voor de particulier en voor bedrijven. Meer dan 67 Jaar ontwikkeling en groei waarin het bedrijf is meegegaan met z’n tijd en nog steeds jong en dynamisch is.

Wij zijn gespecialiseerd in particuliere verzekeringen, verzekeringen voor ZZP'ers, verzekeringen voor MKB'ers, geldleningen en hypotheken ( hypotheekadvies ).

De hypotheekrente is historisch waardoor uw maandlasten betaalbaar kunnen zijn. Het eerste oriënterend gesprek nemen wij voor eigen rekening.

Onze hypotheekadviseurs geven u een hypotheekadvies op maat.



"Waar wij 75 jaar voor staan!Financieel verder helpen groeien, dat is onze missie!De Goede staat voor financiële oplossingen voor jou. Wij zijn gespecialiseerd in verzekeringen en hypotheken zowel zakelijk als privé. Samen kijken wij naar de wensen en behoeftes van jou in verband met financiële oplossing. Je kunt dan denken aan jouw bezittingen te verzekeringen, de risico’s in het leven of oplossingen in het kader van hypotheken om hierin een passend product te realiseren.Wij zijn gespecialiseerd om jouw situatie zo goed mogelijk in beeld te krijgen, zodat wij voor jou een financieel advies op maat kunnen geven. Door betrokken en persoonlijk te blijven, nu en in de toekomst."
Adres: Burgemeester Falkenaweg 101, 8442 LB Heerenveen (gemeente)
Telefoonnummer: +31513624000
Stad: Heerenveen
Route: Burgemeester Falkenaweg 101
Postcode: 8442 LB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:15
Dinsdag: 09:00 - 17:15
Woensdag: 09:00 - 17:15
Donderdag: 09:00 - 17:15
Vrijdag: 09:00 - 17:15


op zoek naar gerelateerd: Hypotheek Heerenveen, Financieel adviseur Heerenveen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Siebe de Vries Verzekeringen Siebe de Vries Verzekeringen 1 km Al sinds mijn studententijd ben ik tot volle tevredenheid bij Siebe de Vries verzeker...
Recensies
Wij kwamen voor een nieuwbouwwoning bij Dennis en uiteindelijk kochtten wij onze bestaande bouw droomwoning via Dennis. Hij heeft ons heel er goed geholpen, meedenkend en heel betrokken en doortastend! Hij nam ruimschoots de tijd om een en ander uit te leggen. Mocht je een TP benodigd hebben dan raad ik je De Goede uit H'veen aan. Niet voor niets is het een familiebedrijf al bestaande 75 jaar! Zegt veel tegenwoordig Ga zo door Willem en team
Dennis Keuning heeft ons enorm goed geholpen met het realiseren van ons complexe hypotheek vraagstuk. Nogmaals dank!
Erg tevreden over de werkwijze van De Goede, een betrouwbare intermediair die meedenkt in oplossingen. Altijd een persoonlijke benadering en een deskundig advies.
Onze ervaring met De Goede is erg positief. Willem heeft ons deskundig geholpen en denkt altijd goed met ons mee! Ze reageren ook via de mail altijd erg snel en het contact is altijd goed. Zeker een aanrader!
Onze zoektocht naar een goed financieel adviseur in Heerenveen eindigde bij De Goede. Een naam die al meerdere generaties bekend is in Heerenveen en omstreken. Bij binnenkomst valt de industriële look meteen op. Warm en zakelijk. Zo wordt je ook ontvangen. Hartelijk met een kop koffie, er wordt meteen interesse getoond en een fijne plek gegeven om even te wachten op je afspraak. Het eerste gesprek, in ons geval met Willem, verloopt vlot met zeer veel aandacht jou als persoon en daarmee ook je persoonlijke wensen, omstandigheden. Daarna wordt het zakelijk aspect van je wensen besproken. Eenmaal op weg blijkt dat het team van De Goede vlot en adequaat reageert op ingekomen stukken en vragen die via mail of app gesteld worden. Vaak ook buiten de kantoortijden blijken de medewerkers voor je klaar te staan. Das fijn als je zelf overdag ook druk bent. De Goede is scherp in het bijhouden welke stukken nog aangeleverd moeten worden, of welke info er nog ontbreekt en zoeken dan meteen contact met je. Door deze hands-on mentaliteit lijkt het bedrijf je soms wat op de huid te zitten, maar dat komt het tot stand komen van financieringen en verzekeringen alleen maar ten goede. Een prachtig totaal overzicht van verzekeringen, risico's, mogelijkheden en een daarbij passend advies en niet onbelangrijk het tot stand komen van een gunstiger financiering als resultaat. De Goede doet simpelweg zijn naam eer aan.
Deskundige en persoonlijke benadering, de Goede heeft ons bijgestaan met tweemaal een hypotheek en al onze verzekeringen. We kunnen dit kantoor van harte aanbevelen. Ze hebben aandacht voor de klant, zijn prettig in de omgang en attent.
Mijn ervaring met De Goede is uitstekend. Het bedrijf geeft aan de klant zo goed mogelijk te willen helpen. Bij veel bedrijven blijft dit bij een uitspraak. Ik heb ervaren dat dit ook echt zo is. Dat geldt ook voor het in beeld brengen van je situatie. Het koste mij best even wat moeite om de gevraagde informatie aan te leveren, maar daarna volgde financieel advies en vooral: zeer vlotte realisatie / uitvoering ervan. Waar veel organisaties in verzekeringen en hypotheken prachtige algemene beloftes hebben, maakt de goede het verschil in de uitvoering. Iedereen roept het, maar zij doen het. Ik ben zeer tevreden over de werkwijze van deze organisatie, de communicatie, de inhoud van de producten en de snelheid waarmee alles is gerealiseerd.
Heel fijn verzekeringskantoor, wij hebben onze bedrijfsverzekering hier afgesloten en hebben dan ook helaas een behoorlijke brand meegemaakt. Een hele fijne ondersteuning van De Goede gehad en ook van de verzekeringsmaatschappij waar De Goede de verzekeringen voor ons had gesloten. Alles is super snel afgehandeld, we zijn heel vaak gebeld over de situatie en met vragen hoe het met ons ging. In een woord geweldig!! Wij zijn heel erg tevreden!
In april gevraagd naar mogelijkheden financiering extra vastgoed. Vrijwel direct een reactie. Mijn huidige hypotheek kon worden overgesloten naar een gunstige rente, iets waar ik helemaal geen rekening mee had gehouden. Super dat er mee is gedacht aan een constructie. Ondanks de "coronacrisis" is de adviseur snel en goed bereikbaar. Hij is snel in reageren via telefoon en e-mail. Zijn reacties zijn duidelijk en ook voor een leek zoals ik te begrijpen. Tevens maakt de adviseur gebruik van een goed beveiligde manier van video communicatie. Kortom: dit bedrijf en deze adviseur zijn zeer de moeite waard om aan te raden. En de rekening betaal ik met een grote glimlach
Samen met de Goede gekeken om de hypotheek over te sluiten naar een lagere rente. Aangezien de rentes langzaam stijgen, is het een mooi moment naar de kosten te kijken. Perfect advies en snelle acties!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid