facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Goede Doelen Winkel Kringloop S.A.M.

De Goede Doelen Winkel Kringloop S.A.M.
Adres: Silvoldseweg 65, 7061 DM Terborg, Nederland
Telefoonnummer: 0315 324 588
Staat: Gelderland
District: Oude IJsselstreek
Stad: Terborg
Route: Silvoldseweg
Huisnummer: 65
Postcode: 7061 DM


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: 10:00–13:00
woensdag: 10:00–16:00
donderdag: 10:00–16:00
vrijdag: 10:00–16:00
zaterdag: 10:00–16:00
zondag: Gesloten

Recensies
Recentelijk deze winkel voor het eerst bezocht en beslist niet voor het laatst. Je kunt heerlijk snuffelen en vindt van alles wat, tegen schappelijke prijzen. Zeer vriendelijke mensen en de opbrengst is voor het goede doel! Wat wil je nog meer? Top!
Heerlijk om in rond te lopen en leuke dingen te vinden het kleding gedeelte was niet heel groot maar er hing veel diversiteit
Deze winkel is echt een aanrader. Propvol gezellige dingen waar je lekker kunt schatgraven, niet te duur en heel vriendelijk personeel. Ik heb vandaag 2 prachtige litsjumeaux dekbedhoezen gevonden voor een hele schappelijke prijs.
Leuk, maar heel jammer van de irritante verlichting.
Ze hebben leuke spullen en vriendelijk personeel maar ik vind sommige prijzen met name in de speelgoed hoek echt veelste hoog.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid