facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De glaswacht

De glaswacht

Info

De Glaswacht - Glasschade? Direct Actie! 0800 0226080

De Glaswacht B.V. is de specialist op het gebied van glasschadeherstel in Noord-Holland. Professioneel opgeleide monteurs zorgen voor een snel en vakkundig herstel van uw schade.



"SNEL EN VAKKUNDIG GLAS VERVANGEN IN HEEL NOORD-HOLLAND?Bel dan gratis De Glaswacht.Al onze glaszetters zijn ervaren vakmensen die niets liever doen dan u helpen. Voorkom een grotere schade en laat de scheur of de breuk in uw ruit zo snel mogelijk repareren. Maak direct een afspraak of bel ons. We komen er aan!Google op: de glaswacht Noord HollandOF BEL: 0800 - 2354527"
Adres: De Corantijn, 1689 AN Zwaag
Telefoonnummer: 0229-245402
Stad: Zwaag
Route: De Corantijn
Postcode: 1689 AN


Recensies
Geweldig contact vanaf het begin. Scherpe prijzen, snelle service, vakkundig en klantvriendelijk personeel Menno & Collin. Klus netjes uitgevoerd. Binnenkort ga ik nog een order plaatsen en zou graag weer Collin langs krijgen.
Vriendelijke medewerkers. Wel moeten wachten door de zomervakantie, maar toch professioneel afgehandeld. Ze hebben excuses aangeboden. Waarvoor bedankt!
Wij hadden een inbraak tijdens onze vakantie. De buren hadden de politie gebeld en alles was zo geregeld. Top service!
De service ter plekke is top, dienstbare medewerkers met een vrolijke verschijning.
Prima service, snel geholpen en superaardige tante.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid