facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Gitaarmaker

De Gitaarmaker

Info

De Gitaarmaker. De specialist op het gebied van snaarinstrumenten. Zowel voor de bouw, reparaties en onderhoud aan uw instrument.

Geschiedenis

Bij de Gitaarmaker bent u op het juiste adres om een gitaar of bas, volledig naar uw wensen te laten bouwen. Denk aan: Neck trough, bolt on neck, gelijmde hals, elke radius fretbord, compound fretbord, scalloped fretbord, alle soorten frets, elke mensuurlengte, iedere gewenste afwerking als lakken zoals nitro-celulose, oil finish enz.
Natuurlijk kan er ook gekozen worden voor gangbare specificaties.

Gitaren en bassen worden geheel in ons eigen atelier te Venlo vervaardigd. Van ruw hout tot een hoogwaardig en naar uw hand afgesteld meesterstuk.

Jouw idee en inbreng zullen in grote mate bepalen hoe het instrument gebouwd zal worden. Door aan te geven wat je wensen zijn, kunnen we je adviseren op het gebied van vorm, houtsoort en hardware.

Graag nodig ik je uit voor een informeel gesprek om de mogelijkheden toe te lichten.

Adres: Averbodestraat 66, 5921 ES Venlo (gemeente)
Telefoonnummer: 0031628324284
Stad: Venlo
Route: Averbodestraat 66
Postcode: 5921 ES


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:00
Dinsdag: 09:00 - 20:00
Woensdag: 09:00 - 20:00
Donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Muziekwinkel Venlo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Musical Things Europe Musical Things Europe 2 km Iemand met de heel veel kennis en geduld voor je vragen en een goede uitleg geeft. Su...
Recensies
Ik heb in het voorjaar een nieuwe akoestische gitaar gekocht. Deze was afgesteld door de deskundige winkelier. In de loop van de tijd was ik niet helemaal tevreden over de afstelling. Volgens mij kon t beter. De actie zou lager moeten kunnen waardoor de bespeelbaarheid zou worden verbeterd. Via Google bij de Gitaarmaker terecht gekomen. Hij heeft mijn gitaar afgesteld en ik ervaar een enorm verschil. De actie is inderdaad lager afgesteld en Piet heeft de hals afgesteld en enkele frets bijgewerkt. Ik zou iedereen die een gitaar gaat bespelen altijd bij de Gitaarmaker langs te gaan om de gitaar optimaal af te laten stellen. Dat maakt gitaar spelen nog leuker! Piet de Gitaarmaker is een enorme vakman en ik beveel hem van harte aan! Dank je wel Piet!
Piet heeft heel goed werk geleverd bij het repareren en afstellen van mijn 70 jaar oude A. Dimauro gypsy jazz gitaar! Echt een aanrader! Alles is in goed overleg gegaan.
Geheel naar tevredenheid is mijn nieuwe gitaar opnieuw afgesteld. De bespeelbaarheid gaat nu stukken beter met andere snaren en de juiste snaarhoogte. Mijn dank!
De Gitaarmaker is erg transparant in zijn passievolle manier van werken, en hij is oprecht in zijn woorden richting de klant. Dit maakt het een vertrouwde en persoonlijke eenmanszaak. Een aanrader dus voor als je je basgitaar wilt laten repareren!
Heb hier mijn nieuwe gitaar heen gebracht omdat de actie erg hoog stond. Duidelijke en vriendelijke communicatie en de gitaar is veel beter bespeelbaar nu.
Super werk verricht bij mijn Jackson met zijn Floyd Rose probleem.. Bedankt!
Lieve vakman met kennis van zaken, kwalitatief goede producten!! Nogmaals bedankt
Prima geholpen,
Gewoon 1 woord VAKWERK!
Ik heb mijn Strat meegenomen voor een setup en heb hem vandaag teruggekregen. Supergoed resultaat. Zeer lage snaaractie hoewel het een 10-56 snarenset heeft, afgestemd in drop B. Voelt en speelt geweldig. Vooral het fijne polijstwerk op de frets. Ik kom zeker langs met een andere gitaar. Het was beide waard: geld en de reis. Groeten uit Duitsland!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid