facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Giessen Kantoorefficiency

De Giessen Kantoorefficiency

Info

De Giessen Kantoorefficiency, de totaalleverancier binnen de kantoorbranche. www.giessen.nl

Geschiedenis

De Giessen is dé totaalleverancier binnen de kantoorbranche. Vanaf uw kopje soep tot een compleet ingericht kantoor. Juist ons ruime assortiment maakt De Giessen tot een sterke partner. Wie wil er nu niet één adres waar u terecht kunt voor alles wat u nodig heeft?

Bij De Giessen hebben we ons assortiment ingedeeld op basis van diverse disciplines, namelijk: Kantoorartikelen, kantoormachines, werkplekapparatuur, printing, inrichting & design en multimediaoplossingen.

Voor elke discipline hebben we onze specialisten. We houden onze kennis op peil
door regelmatig trainingen en cursussen te volgen. Kwaliteit is ons motto. Dit uit zich in:

Kennis:
Medewerkers met meer dan 15 jaar ervaring in de branche helpen u graag verder met uw zoektocht naar de juiste producten. ‘Nee verkopen’ staat niet in ons woordenboek. De kennis die we hebben willen we graag met onze relaties delen.

Productkeuze:
Door te kiezen voor A-merk-producten met een lange levensduur kiezen we tegelijkertijd ook voor duurzaamheid. Kwaliteit en duurzaamheid in diverse dimensies gaan voor ons samen.

Meedenken:
Graag denken wij met u mee hoe u kosten kunt besparen. Wij kijken graag mee hoe u werkt en hoe de producten toegepast worden. Juist door naar deze processen te kijken, kunnen we samen met u besparingen realiseren. Dit is mogelijk op het gebied van kantoorartikelen, maar ook op het gebied van printing of de inrichting van uw pand. Natuurlijk heeft u meubilair nodig maar zeker kijken we ook naar wat dit betekent voor uw facilitaire kosten.

Showroom:
Een doorsnede van het assortiment wat wij voeren kunt u vinden in onze showroom. Veel producten staan opgesteld in een werkomgeving, zodat u kunt zien hoe dit in de praktijk gebruikt wordt.

Graag geven wij u advies en verwelkomen wij u in Hardinxveld- Giessendam.



"Wij zijn De Giessen Optimaal Kantoor. We ontwerpen èn realiseren interieurs voor kantoren maar ook voor scholen, openbare gebouwen of andere uitdagingen die op ons pad komen. Een interieur van onze hand wordt niet snel herkend als ‘typisch De Giessen’, want hoewel we gebruik maken van een mix van standaard meubilair en maatwerk passen we geen kant en klare concepten toe. Een bewuste keuze want jij, je bedrijf en je werkomgeving staan centraal. Dat vertalen we naar een concept op maat. Daardoor blijken onze ontwerpen aantrekkelijk, lang houdbaar en ook praktisch en slim. Ook zorgen we voor je thuiswerkplek of een zitadvies. Via onze webshop regel je ALLES OP KANTOOR en tot slot bieden we waar gewenst facilitaire ondersteuning. Makkelijk he?!"
Adres: Handelsstraat 4 (hoek Ambachtsstraat), 3371 XC Hardinxveld, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0184-675430
Stad: Hardinxveld
Route: Handelsstraat 4 (hoek Ambachtsstraat)
Postcode: 3371 XC


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Leef@home Leef@home 2 km Prachtige meubels en accessoires. Keurig afgewerkt en maatvast. Echt een aanrader om ...
Studio Mikado Studio Mikado 2 km Bij Studio Mikado kunt u terecht voor Interieuradvies. Dit kan individueel advies zij...
Recensies
Wij hebben wat problemen gehad met onze 1000+ euro papierversnipperaar. De Giessen bleek een betrouwbare partner in het weer oplossen ervan onder coulance. Onze volgende aankopen durven wij hen toe te vertrouwen!
Professional bedrijf die je desgewenst alles uit de handen neemt de inrichting van je kantoor van A tot Z. Denkt met je mee over de mogelijke oplossingen
Professionele projectinrichter
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid