facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Gewilde Keuken

De Gewilde Keuken

Info

De Gewilde Keuken weet hoe je lekker en verantwoord geniet. Geheel plantaardig met respect voor mens, dier en milieu! Catering & workshops

Geschiedenis

De Gewilde Keuken, Pop Up Chef & Bistro kookt met respect voor mens, dier en aarde. Dit is ook de boodschap die De Gewilde Keuken uitdraagt: alle gerechten die zijn veganistisch. De Gewilde Keuken werkt het liefst met seizoensgroenten en streekproducten en zoveel mogelijk pure, onbewerkte ingrediënten. Jantien van der Meer is de chef van De Gewilde Keuken. Via haar werk inspireert zij mensen om over te stappen op een veganistische leefstijl.



"De Gewilde Keuken weet hoe je lekker en verantwoord geniet. Geheel plantaardig met respect voor mens, dier en milieu!"
Adres: Dorpsstraat 14-A, 3611 AE Oud-Zuilen
Telefoonnummer: 0634192155
Stad: Oud-Zuilen
Route: Dorpsstraat 14-A
Postcode: 3611 AE


Recensies
Jantien heeft ons een kookworkshop vegan koken geven. Het voorgerecht bestond uit pannenkoekjes & bloemkoolrijst met sinaasappel en kappertjes, het hoofdgerecht uit wraps met pompoen-witte bonenhummus en kaasloze kaassaus & geroosterde groenten en als dessert hebben we een zoete aardappel brownie gemaakt. Het was echt ontzettend lekker! En tussendoor hebben we het een en ander geleerd over de veganistische voedingsleer, zoals het belang van de smaak umami bij gerechten. Ik kan een dergelijke workshop aan iedereen aanraden!
Jantien, we hebben genoten van je heerlijke Indiase eten. En helemaal van de prachtige taart die je hebt gemaakt. HIj was uit de kunst! Bedankt!
Heerlijke workshop over seitan gehad. Vegan vleesvervangers maken is leuk, leerzaam en lekker.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid