facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Gevelkenners

De Gevelkenners

Info

Voor zandstralen, voegen uithakken, div. Voegwerken aanbrengen, Impregneren en graffiti verwijderen ben je bij ons aan het goede adres.

Geschiedenis

Wij werken netjes, snel en zijn vaak voordeliger dan de concurrent. Denk je erover om jouw gevel te laten zandstralen, voegen en/of te impregneren? Bel dan zeker met ons, want dan weet je zeker dat je op alle fronten goed zit.

Je kan ons bellen voor te zandstralen, voegen uit te uithakken, diverse voegen aan te brengen, zoals een knip voeg, snij voeg of een plat vol voeg. Verder verwijderen wij graffiti en impregneren we.

Wij verkopen geen mooie praatjes, want die vullen geen gaatjes!

Adres: Ijweg 143, 1161 EW Zwanenburg
Stad: Zwanenburg
Route: Ijweg 143
Postcode: 1161 EW


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MT Zeilwasserij MT Zeilwasserij 1 km Een tweedehands Antaris gekocht, binnenkant van de bootkap was beschimmeld, buitenkan...
Recensies
Ik belde deze mannen vandaag i.v.m een spoedklus, ze twijfelde geen moment en zorgen dat alles vlekkeloos verliep. Mannen dikke 10 van mij!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid