facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Geus Internet

De Geus Internet

Info

Voor een betaalbare prijs toch een professionele website? Zoek niet verder! De Geus Internet is hetgeen u nodig heeft! Uw onderneming is uniek. Laat uw website dat ook zijn!

Geschiedenis

De Geus Internet is sinds 2007 actief als webdesigner / ontwerper voor kleine en middelgrote bedrijven. Het bieden van passende oplossingen voor websites, webwinkels, mobiele websites en responsive webdesign staat centraal. Indien gewenst kan een website middels een content management systeem door u zelf onderhouden worden, zonder dat u diepgaande technische kennis nodig heeft.



"De Geus Internet is gevestigd in het Brabantse Boekel en maakt websites door het hele land.Ons doel is ervoor te zorgen dat jij je bezig kan houden met je bedrijf en je geen zorgen hoeft te maken om je website of webwinkel. Wij nemen namelijk alles uit handen en leveren jou een compleet werkende responsive website, die geschikt is voor perfecte weergave op zowel PC, laptop, smartphone en tablet die tevens volledig is afgestemd op jouw behoefte en branche.We denken vooraf met je mee, waardoor we tot het beste resultaat komen dat precies aansluit bij jouw doelgroep."
Adres: Veenmos 20, 5427 HP Boekel (gemeente)
Telefoonnummer: 0655824052
Stad: Boekel
Route: Veenmos 20
Postcode: 5427 HP


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: De Morgens 8 Boekel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Juist Juist 1 km Leuk bedrijf,en als ik er kom krijg ik altijd koffie en vriendelijk personeel.
Pixelshape Web en grafisch ontwerp Pixelshape Web en grafisch ontwerp 1 km Webdesign en grafisch ontwerp voor een betaalbare prijs
Flying Kiwi Flying Kiwi 2 km Vertaald door Google vliegende kiwi is erg goed Origineel flying kiwi is very good
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid