facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Gespleten Arent

De Gespleten Arent
Adres: Vlasmarkt 25-27 , Middelburg 4331 PC, NL
Telefoonnummer: 0118 636 122
Stad: Middelburg
Route: Vlasmarkt 25-27
Postcode: 4331 PC


Openingstijden

Maandag: 18:00-21:00
Dinsdag: 18:00-21:00
Donderdag: 18:00-21:00
Vrijdag: 18:00-21:00
Zaterdag: 18:00-21:00


op zoek naar gerelateerd: Gespleten Arent menu, Het Packhuys Middelburg, De Gespleten Arent middelburg menu, Valentijnsdag Middelburg, Restaurant vismarkt Middelburg, Gespleten Arent MICHELIN, Visrestaurant Middelburg, Menukaart Middelburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Herberg De Herberg 61 meter Wat een leuke tent is dit. Heerlijk eten broodje falafel leuk personeel en zeer goede...
Scherp Scherp 64 meter Wat een genot om hier te eten. Wanneer je nou echt weer eens een hele avond wilt tafe...
't Packhuys 't Packhuys 853 meter Wij hebben geweldig gegeten bij dit restaurant. Hier werken koks die hun vak écht ver...
Recensies
Absoluut top restaurant in Middelburg. Wij gingen voor het 7-gangen menu met een paar aanpassingen alles kan en een bijpassend wijnarrangement en werden zeker niet teleurgesteld. Alles was even lekker en bijzonder en de bijpassende wijnen waren perfect gekozen en er zaten een paar pareltjes tussen. Al met al een topavond. Ik ben heel benieuwd naar de nieuwe locatie en kom dan zeker weer eten.
05-03-'22: De lockdown is voorbij en hier weer heerlijk in het restaurant genoten van een 7-gangen diner incl. wijnemenu halve glazen mogelijk. Zoals altijd was het eten heerlijk, de sfeer en ambiance goed en de bediening heel vriendelijk. 14-02-'21: Vanwege de lockdown door covid-19 gekozen voor een valentijnsafhaalmenu. Bij een bestelling boven € 70,- wordt deze gratis thuis bezorgd op Walcheren. De bestelling kan online geplaatst worden en wordt binnen de aangegeven tijd thuis netjes met 1,5m afstand voor de deur gezet. In het pakket zat een duidelijke omschrijving van de gerechten en hoe deze nog moesten worden afgemaakt voorbereiding is door het restaurant gedaan. Extra goed hierbij is dat de gerechten op de omschrijving met een kleur zijn aangegeven die op de doosjes van de gerechtjes ook waren geplakt. Met een minimale inzet, hebben we heerlijk gegeten. De kwaliteit deed niet onder aan in het restaurant zelf dineren de ambiance moet je zelf maken dus zou het zo weer doen. 10-08-'20: Hier opnieuw heerlijk gegeten! Keuze uit 4- tot 8-gangen diner of a la carte. Wij hebben voor het 5-gangen diner gekozen met bijpassende halve glazen wijn. De 'haai' sprong er uit en was fenomenaal lekker en goed bereid. De sommelier is heel vriendelijk en legt je graag alles uit. 2018: Culinair hoogstaand restaurant. Je kan hier heerlijk eten. Het personeel is vriendelijk en legt graag uit wat je eet. Van bijpassende wijnen krijg je achtergrondinformatie. Buiten een lekker terrasje en binnen een ruime en mooie opstelling. Mogelijk om a la carte te dineren of een meergangen menu te nemen.
Fantastisch gegeten en gedronken. Erg smaakvolle gerechten en verrassende wijnen gepresenteerd door een sommelier die echt weet waarover hij praat. Topadresje in Middelburg.
Heerlijk gegeten in een mooie, rustige atmosfeer. Een vriendelijke en zeer vakkundige gastheer , die ieder gerecht met bijpassende wijn toelichtte. En natuurlijk het overheerlijke eten.
Heerlijk 5 gangen menu gehad. Ik met kabeljauw en wederhelft met eend. Zalige amuses met wortel en geitenkaas en eentje met meloen en noot en een creatieve Caesar salade. Bijpassende wijnen. Super relaxte sfeer daar, heerlijk op terras buiten gezeten met voorbij lopend wild in de vorm van een egel. Wederom genoten bij jullie. Top heren.
Super gegeten. Vooral het dessert van ganzenlever en vanille.
Goed restaurant in Middelburg, wel reserveren
Hele fijne sfeer, goede bediening met een bijzonder verfijnde keuken. Echt een aanrader voor een culinaire ervaring!
Fantastisch gegeten bij De Gespleten Arent! Ontzettend vriendelijk personeel, en de wijn-spijs combinaties waren perfect! Het gaat vast nog lang duren voordat deze dinerervaring zal worden overtroffen.. ;
Hier geweldig gegeten. Het eten is fantastisch en heel scherp geprijsd gezien de kwaliteit. Wij betaalden samen 170 euro voor een 7 gangen menu met een aperitief en thee. De bediening was ook ontzettend goed. Alles werd voor mijn vriendin in het Engels toegelicht en met haar lactose allergie werd ook perfect rekening gehouden. Wij komen absoluut terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid