facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Geneeskrachtige Keuken

De Geneeskrachtige Keuken

Info

..."....Laat voeding uw medicijn zijn, en uw medicijn uw voeding..."..

Geschiedenis

Uw voeding beïnvloedt Uw complete leven. U bent opgebouwd vanuit iedere hap die U ooit in Uw leven hebt gegeten. Denk eens na over alles wat U in Uw mond stopt,.. op deze site vind U veel info over voeding, gezondheid en achtergrond informatie. En natuurlijk gezonde recepten.Voor iedereen de moeite waard. Laat Uw voeding Uw medicijn zijn, en Uw medicijn Uw voeding.



"De keuken wordt voor steeds meer mensen de belangrijkste leefruimte in huis. Al 4 generaties lang is de Gentse Kookwinkel by Maurice Rogge toonaangevend op gebied van keuken- en tafelgerei.Kwaliteitsmerken zoals Demeyere, KitchenAid, Silit, Rösle, Le Creuset, en Global vind je hier terug.Wie langs de rekken in de winkel loopt, vindt er de grootste variëteiten in keukengerei, zoals tagines, vijzels, keukenmessen, inductiekookpotten Demeyere, elektrische keukenapparatuur,…“The place to be” om in een gezellige sfeer rond te neuzen in een wereld van 1001 leuke en nieuwe keukentrends!"
Adres: Damsterweg 32, 9629 PD Steendam, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: 0598 371025
moc.liamg@nekuekegithcarkseeneged
Stad: Steendam
Route: Damsterweg 32
Postcode: 9629 PD


Recensies
Mooie grote winkel met uitgebreid gamma topmerken. Als je iets uit de winkel kan kopen en meenemen: top. Maar o wee als je iets bestelt wat niet voorradig is..... Service onder nul. Twee maand geleden toestel besteld, en nog steeds niet ter beschikking. Reeds herhaaldelijk zelf gebeld en krijg dan steevast als antwoord 'we volgen het op en zullen u contacteren'. Niks gehoord... Zelfde toestel kan online besteld worden en wordt dan 2 dagen later geleverd. Ik zal mijn motto 'buy local' toch eens serieus moeten herzien en nuanceren...... Jammer.
Ideale winkel voor hobbykoks en professionelen. Ruim assortiment met alle topmerken. Zeer vriendelijk personeel met kennis van zaken.
Altijd een uitgebreide keuze aan keukengerei. Je kunt alles rustig zelf vergelijken en vast nemen om het aan te voelen. Deskundige uitleg waar nodig helpt bij het kiezen. En zo toch snel bediend.
1 uiterst onvriendelijke medewerkers, zowel in de winkel als aan de telefoon 2 absoluut geen service: reeds 9 maanden terug voor het eerst een toestel binnengebracht voor herstelling, vandaag nog steeds geen nieuw of hersteld toestel thuis. Herstelbon reeds 2 keer verloren in de winkel en de medewerkers beschuldigen telkens mekaar. 3 besluit: koop online of ga naar een andere kookwinkel.
aangenaam om daar iets te kopen voor het eerst dat ik in de winkel ging gewoon een zeer vriendelijke en behulpzame verkoper vrouw.,ik was op zoek naar een klein pannetje ik wist niet wat goed was dus ik keek wat rond nam dan dat pannetje ze gaf mij direct uitleg dat het goede kwaliteit was en zo verder. ik werd bedient op een aangename manier en ik denk dat ik hier nog zal komen. oke deze mensen zijn verkopers zei verkopen de producten gelijk alle winkels als je er slecht mee omgaat en niet gebruikt zoals het moet ja dan zijn zei wel niet verantwoordelijk dat u de dingen niet gebruikt zoals het moet. dus nu hoop ik natuurlijk dat het producten goede blijft dan weet ik waar ik mijn kook grief moet kopen. vriendelijkheid hangt ook af van je houding tegenover de verkoper. maar voor de eerste maal en niet eens klant neen ik kan anders niets zegen dan dat ik goed en vriendelijk onthaalt geweest ben en bedient door vriendelijke vrouw. hartelijk bedankt voor u sympathie en vriendelijkheid
Een mooie, grote winkel met een uitgebreid assortiment keukengereedschap. Je vindt er alles dat je nodig hebt! De bediening is vriendelijk en kent de producten goed, dus kan je goed helpen beslissingen nemen. Gezien de goede kwaliteit en grote merken zijn de producten wel redelijk duur.
Nog altijd het toppunt van onvriendelijkheid., en zelfs onbeschoft. Alvast 1 dame verdient het niet om in zo een zaak te werken. Spijtig, want de producten die ze verkopen zijn wel degelijk.
Heel vriendelijk en behulpzaam. Goed advies en de tijd genomen alles goed en duidelijk uit te leggen.
Toppunt van onvriendelijkheid! Er wordt absoluut geen professionele indruk gegeven, integendeel... Een reden voor mij om nooit meer terug te gaan!
Mooie winkel met ruime keuze aan degelijk materiaal. Niet opdringerig , wel informatief. Correct en vriendelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid