facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De gelukkige huiskat

De gelukkige huiskat

Info

Onze missie is om alle huiskatten van Nederland gelukkig te maken!! Hoe we dat gaan doen? Door onze kennis als Kattengedragstherapeut te delen via YouTube, Facebook en andere social media!



"Gedragstherapie geeft inzicht in het ongewenste gedrag van je kat en hoe je gewenst gedrag kunt stimuleren. Ik, Sonja van Straten als dierenarts en kattengedragstherapeut gebruik van uitgebreide adviezen die toegespitst zijn op jouw persoonlijke situatie, leefomgeving en leefstijl. Hierdoor probeer ik om het ongewenste gedrag te verhelpen of zodanig om te buigen tot het acceptabel is. Na de gedragstherapie heb je een beter inzicht in het gedrag van jouw kat, zul jij je kat beter begrijpen, en weet jij precies wat er nodig is om jouw kat gelukkig te maken!"
Adres:
Stad: Zeewolde



op zoek naar gerelateerd: YouTube De gelukkige huiskat, Gedragstherapie kat
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Trimsalon Zeewolde Trimsalon Zeewolde 398 meter Professioneel en lief.
Hero’s Doggywash Hero’s Doggywash 2 km Heel fijn bedrijf , indien er iets niet op voorraad is of verschil sturen ze direct e...
Recensies
Na maandenlang de ontlasting van onze katten buiten de kattenbak aan te treffen, schoot Sonja ons te hulp. Na een super fijn gesprek, kwam zij met een uitgebreid verslag en helpende adviezen. Binnen twee weken zagen we al resultaat en drie maanden later hebben we veel gelukkigere katten, meer plezier van ze en worden de kattenbakken weer gebruikt waarvoor ze nodig zijn! Bedankt :
Leuk website goede informatie en filmpjes
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid