facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De gelegenheid

De gelegenheid

Info

De Gelegenheid is hét adres in Musselkanaal in een prettige ambiance van een hapje en een drankje te genieten en feest te vieren!

Geschiedenis

De gelegenheid is hét café-restaurant in het centrum van Musselkanaal. U kunt hier terecht voor feesten, partijen, buffetten en diner maar ook voor een gezellige avond in het cafe. Wij informeren u graag over de mogelijkheden!

Voor meer informatie kunt u bellen naar 0599-412592 of kijken op www.de-gelegenheid.nl!

Adres: a-kade 1, 9581 EA Musselkanaal, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: 0599412595
Stad: Musselkanaal
Route: a-kade 1
Postcode: 9581 EA



op zoek naar gerelateerd: Thuisbezorgd Gelegenheid, Uit eten Musselkanaal, De of het gelegenheid, Restaurant Stadskanaal, Feesttent Musselkanaal, Pizzeria Musselkanaal, Restaurant Ter Apel, Schaapsberg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Feestcafe Gelegenheid Feestcafe Gelegenheid 30 meter Vandaag spareribs laten bezorgen door 'De Gelegenheid'. Netjes op tijd bezorgd, eten ...
Cafe t Plein Cafe t Plein 344 meter Hij steelt ook nog en mishandelt
Societeit De Zaak Societeit De Zaak 957 meter Leuke pub voor een gezellig feest. Goede sfeer en top bediening. Meer heb je niet nod...
Recensies
Waardeloos. Een berg geld betalen voor spareribs en nog honger. Veel groente en geen vlees en een onfatsoenlijke bezorger, patat kunnen ze wel bakken lekker goedkoop. Kan beter langs de snackbar is beter te eten dan deze rotzooi. Wat een kit bedrijf.
Heerlijke zalm met garnalen gegeten. De aardappelen/patat waren te erg zout/gekruid. Dat was enige minpunt
Gezellig terras aan doorgaande weg en vlak aan het water. Prima eten, grote schnitzel en lekkere frietjes en gebakken aardappels. Niet al te snelle maar wel zeer vriendelijke bediening. Zeker voor herhaling vatbaar.
Mooie sfeer en goed eten. Daarnaast ook een prettige bediening
Bediening uitstekend, eten was lekker. Geen rustig terras.
Mooie en gezellige sfeer. En zeer ruim
Fantastische tent, vers en goede samengestelde gerechten. Daarnaast ruim assortiment drinken. Én.. niet vergeten te slipp'm!
gezien de heersende crisis eten laten bezorgen, netjes bezorgd op afgesproken tijd en alle 3 heerlijk gegeten, prijs kwaliteit zeer goed, voor herhaling vatbaar en gaan we zeker doen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid