facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Gekleurde Parel

De Gekleurde Parel

Info

Wij verkopen kralen, onderdelen voor het maken van sieraden en handgemaakte sieraden. Workshops tot max. 9 personen.
Webshop www.degekleurdeparel.nl

Geschiedenis

Naast de webshop heeft de Gekleurde Parel een winkel in Enschede. Daar kan je terecht voor al je kralen en onderdelen voor o.a. sieraden maken. Heel belangrijk ook voor advies, lekker snuffelen naar een leuk cadeautje, want we verkopen ook veel sieraden, zowel handgemaakt als ingekochte sieraden. Kleine gifts en sjaals zijn ook aanwezig bij de Gekleurde Parel. Kortom, echt een uitje om eens bij ons binnen te komen en je te verbazen hoe gezellig het winkeltje is ingericht. Geef je op voor een leuke workshop, waar je na twee en een half uur met een mooi zelfgemaakt sieraad naar huis gaat.

Adres: Benjamin Willem ter Kuilestraat 173, 7545 KP Enschede
Telefoonnummer: 0622940618
Stad: Enschede
Route: Benjamin Willem ter Kuilestraat 173
Postcode: 7545 KP



op zoek naar gerelateerd: Workshop sieraden maken Enschede, Het kralenwinkeltje, Kralen kopen particulier, Kralen parel, Gekleurde kralen Action, Kralen webshop, Kralen online kopen België, Hippe kralen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
PIJP-LINES PIJP-LINES 2 km Bedenk goed of je hier wel een pre-order wil plaatsen. Deze winkel heeft moeite met h...
Marlies Mansveld - Quiltinspiratie Marlies Mansveld - Quiltinspiratie 4 km Op deze pagina laat ik zien waar ik zoal mee bezig ben.
In de Loods In de Loods 6 km Super leuke workshops van twee lieve en behulpzame dames. Zelfs na Pasen kan je de kr...
Recensies
Prachtig winkel en je word goed geholpen. En ze zoekt altijd naar oplossing ook al ben je allergie voor metaal. Ze heeft mijn goed geholpen.
Geweldig zoveel mooie kralen en alles is aanwezig om zelf te starten. Ook geweldig mooie zelfgemaakte sieraden voor een leuke prijs.
Erg leuk om hier een Workshop te volgen om je eigen sierraden te maken!De eigenaresse geeft goed advies/behulpzaam.Ook verkoopt ze mooie sierraden in haar winkel!
Leuke buurtwinkel, dure winkel. naaste ervaring gehad. Niet aan te raden
De gekleurde parel is super mooie kralen sieraden enzv top
Leuk winkeltje met heel veel keus in maakten een accessoires.
Een van de nog weinige echte speciaalzaken.
Vertaald door Google Top!!! Origineel Top!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid