facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Geiser-Inn

De Geiser-Inn

Geschiedenis

De Geiser-Inn is een kleinschalig woon initiatief voor mensen met een verstandelijke beperking. Daarnaast is er een koffiehuis en een Bed & Breakfast, waar ruimte is voor dagbesteding. Het project heeft een grootte van 6 bewoners.

Adres: Stationsstraat 89, 9679 EZ Scheemda
Telefoonnummer: 0649688727
Stad: Scheemda
Route: Stationsstraat 89
Postcode: 9679 EZ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Herberg Herberg "De Esborg" Scheemda 1 km Zeer gezellig. De kamers zijn netjes en schoon. Het eten is heerlijk. Zeker een aanra...
Recensies
Heerlijk verblijf bij aardige mensen. Alles kan in overleg en ze zijn rustig. De eigenaar is niet opdringerig en heeft geen vaste tijden voor het ontbijt, bij aankomst wordt gevraagd wanneer je wil ontbijten. Wij kregen een eigen sleutel voor de kamer, dus het voelde meer als een hotel dan als een B&B. na 22.00 uur liep er niemand meer rond op de gang en was het stil. Een heerlijk bed, de service alvast het laken uit de hoes halen omdat het zo warm was en geen omgevingsgeluid zorgden voor een heerlijke nachtrust. Opstaan is ook makkelijk door de haan die kraait bij de buren. Ik vond het wel wat hebben. Het ontbijt was fantastisch met brood uit de bakkerij waar mensen met een beperking werken, heerlijk beleg, en verse jus. zie foto Bedankt voor de gastvrijheid!
de arrogantie als je een klacht indient... idd erg lawaaiig en het cafe ook geen bezoekje waardKamers: 1/5
een geweldige plek voor een kop koffie of een plas pauze. Ook een betaalbare B&B. Great value for money!
Vertaald door Google Dit is een absoluut fantastische plek om te verblijven.. De allure van een vijfsterrenhotel; perfect gelegen naast het treinstation en er rijden bussen voor. U kunt ook om een ​​fiets vragen en zij zullen u helpen. Grote, goed uitgeruste kamer; badkamer zal alle voorzieningen. Televisie, schone handdoeken en dekens. Superontbijt; sinaasappelsap en koffie om je dag energiek te beginnen. Al met al vriendelijke en behulpzame mensen... Bedankt!!!! Origineel This is an absolutely fabulous place to stay.. The allure of a five-star place; perfectly located next to the train station and there are buses passing in front of it. You can also ask for bike and they will help you.. Large, well-equipped room; bathroom will all amenities. Television, clean towels and blankets. Super breakfast; orange juice and coffee to start your day energetic. Over all friendly and helpful people ... Thank you!!!!
Vertaald door Google Slechte service zou nooit meer een kamer boeken was overdreven luid Origineel Schlechter service würde nie wieder ein zimmer buchen war übertrieben laut
Vertaald door Google Was helaas geen fijne vakantie erg gehorig en dunne muren! Origineel War leider kein schöner Urlaub sehr laut und dünne Wände!
Vertaald door Google Gezellig, vriendelijk, muziekverslaafd.. perfect! Origineel Cozy, friendly, music addicted.. perfect!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid