facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Gebrande Waateren

"HERBERG "DE GEBRANDE WAATEREN"SINDS 1799In 1799 opende de Gebrande Waateren haar deuren als boerderijcafé, maar door de jaren heen breidde het flink uit. Het café is er nog steeds, en heeft ook nog steeds die ouderwetse & gezellige sfeer. Naast het café zijn er diverse zalen bij gekomen, met als laatste vernieuwing de kelder. Die is omgetoverd naar Oostenrijke hut, de Wegdam Alm, in 2018. Ook beschikt het pand over een keuken, waar de lekkerste buffetten, hapjes en salades worden bereid die op locatie worden bezorgd. In het voorjaar en de zomermaanden verwelkomt het buitenterras je met zon, of schaduw, voor een hapje en een drankje!"
Adres: Goorsestraat 15, 7496AA Hengevelde, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: +31 547 33 34 19
Stad: Hengevelde
Route: Goorsestraat 15
Postcode: 7496AA



op zoek naar gerelateerd: Hengevelde Café, Het Wegdam, Hengevelde, Kolenbrander HENGEVELDE
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
2 Steps Ahead 2 Steps Ahead 94 meter
ATB Metaal Verspaningstechniek ATB Metaal Verspaningstechniek 407 meter Top bedrijf, professioneel in contact en zijn uiterst precies.
Wessels Erve Wessels Erve 812 meter Biologische groente- en kruidentuin met o.a. permacultuurvoorbeelden
MHZ B.V. MHZ B.V. 837 meter Wij ontwikkelen, produceren en installeren maatwerkoplossingen in de machinebouw. Den...
Recensies
Vanmiddag lekker op het terras gegeten via Social Deal. Zeer vriendelijke bediening. Het eten was een tegenvaller. voorgerecht een waterige Carpaccio met strooikaas en wat rucola met pijnboompitten. Hoofdgerecht Entrecote die taai een vol zenen zat. De helft geprobeerd en verder laten staan. Dessert prima. Bij afrekenen moest ik €6,- extra betalen voor de Entrecote die al niet te eten was en ook niet vooraf als 6 euro op de kaart stond. Eigenaar ging met mij discussie aan. Bij vertrek bood het vriendelijke personeel excuses aan voor haar baas. Nooit meer De gebrande wateren.
Herberg de gebrande wateren is geen echte herberg. Zeker niet met Social Deal. Een teleurstelling Sfeer: 2/5
20-05-2022 Een fantastische bruiloft gevierd bij de gebrande waateren, top personeel en organisatie. Alles wat tot in de details goed geregeld. Het eten was perfect en desert was super en de broodjes warme beenham op het einde was gruwelijk lekker. Aanrader !!
Tosti ham/kaas + cappuccino genuttigd. Lekker! Mijn metgezel vond de tosti caprese heerlijk. Goede muziekkeuze!Eten: 5/5
Super leuke en mooie locatie. In de kelder een gezellige ruimte voor een grote groep en boven een mooi authentiek cafe. Personeel is er vriendelijk.Service: 4/5
Uitstekend en goeie service niet te duur kom er zeker nog een keer terugEten: 5/5
Lekker midden in Hengevelde, geweldige service en lekker eten. Doen we vast nog wel een keer.Eten: 5/5
Sinds lange tijd weer een feestje gehad. Was prima voor elkaar. Hoop dat dit een blijver gaat worden. En dan de zaak weer up -to-date brengen. De 'oude boerderij' inrichting is ze nu nog vergeven.
Vandaag een perfecte fietsdag gehad door Twente , georganiseerd door Herberg De Gebrande Waateren, met een afsluitend diner! Het eten was helemaal top.
Deze zo genoemde herberg is zeer gastvrij en er staat genoeg op de kaart waardoor er voor ieder iets tussen zit. Op het terras kun je heerlijk zitten, zowel in de zon als in de schaduw.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid