facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Gauwe Krakeling

De Gauwe Krakeling

Info

Gezellig theehuis met sfeervolle theetuin en het terras aan het water. U kunt bij ons ook workshops volgen, overnachten in de B&B en/of een feestje geven!

Geschiedenis

Wij verwelkomen u graag in ons gezellige theehuis met de sfeervolle theetuin en het terras aan het water. Geniet van het uitzicht, de rust, een lekker kopje thee of koffie én keuze uit een keur aan zoete en hartige lekkernijen, huisgemaakt door banketbakker Hans!

Na een dag fietsen, wandelen of anderszins toeren, neerstrijken in de theetuin en genieten. Als u zo lekker zit heeft u misschien geen zin meer om verder te gaan. Maar dat hoeft ook niet… u kunt blijven overnachten in onze B&B.

Al het lekkers dat u in onze theetuin kunt proeven (en meer) kunt u straks ook zelf maken! Tenminste… na het volgen van onze leerzame en gezellige workshops. Banketbakker Hans leert u de kneepjes van het vak!

Speciaal voor kinderfeestjes, vriendinnendagen, vrijgezellenfeesten en familiedagen hebben wij verschillende arrangementen samengesteld. Gezellig samen genieten en bezig zijn in een prachtige omgeving.

Graag tot ziens in Winsum - Friesland

Adres: Lytse Streek 6, 8831 XW Winsum, Friesland, Netherlands
Telefoonnummer: 0517-342730
Stad: Winsum
Route: Lytse Streek 6
Postcode: 8831 XW



op zoek naar gerelateerd: Bed en Breakfast Winsum Friesland, Bakkerij Winsum, Bak workshop Friesland, Chocolade Friesland, Workshop met overnachting
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
B&B Boskpleats B&B Boskpleats 685 meter
Bed and Breakfast Batenborg Bed and Breakfast Batenborg 61 km Superlieve mensen met oog voor detail die een prachtige B&B hebben. Je weet niet ...
Ambachtsbakker Kloosterhof Ambachtsbakker Kloosterhof 62 km Als je deze winkel binnen stapt ervaar je meteen de prettige sfeer die er in deze win...
Vakantiehuis Bij de Werf Vakantiehuis Bij de Werf 63 km Een prachtig vakantiehuisje aan het water.
Juffrouw Taart Juffrouw Taart 63 km Supermooie taarten laten maken voor de eerste verjaardag van onze dochter. Aanrader!
Recensies
Leuke lokatie, vriendelijke, gastvrije bediening en heerlijk gebak bij een kpp thee. Mooie plek om een fietstochtje te onderbreken. En de bassende honden, ach die blijken best heel vriendelijk
Fantastisch plekje, met zorg gemaakte koffie en heerlijk schuimgebak. Gastvrije eigenaren. Zeker aanbevolen!
Rust, verre uitzicht vanaf de tuin over het water. Prima gelegen. Carla en Hans zijn gewoon. Ze helpen je met je vraag en daarna laten ze je jouw ding doen.
Wellicht het lekkerste gebak dat ik heb gehad. Zeker weten een aanrader om hier heerlijk te eten.
Gezellige tuin aan de Franeker Vaart. Goed zicht op de boten. Zelfgemaakte taart.
Ondanks dat men gesloten was, na een belletje ons uitgenodigd te komen. Was een buitengewone gastvrije en gezellige “happenings”!
Leuke locatie, heerlijke lunch! Gezellige mensen.
Prachtig plekje, mooie b&b en zeer vriendelijke gastvrouw en gastheer.
Een ster voor de koffie
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid