facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Gastouderij

De Gastouderij

Info

Kleinschalige kinderopvang door gastouder in Nieuwleusen met veel ruimte om te spelen binnen en buiten.

Geschiedenis

Hallo!
Mijn naam is Manouscha Braakman en per Juni 2016 werk ik als gastouder in Nieuwleusen.
Ik heb inmiddels 10 jaar ervaring met werken in de professionele kinderopvang, en heb daarnaast ook 12 jaar als vrijwilligster bij de scouting meegedraaid.

Ik ben getrouwd met Wiebren en samen hebben we 2 kinderen, Timon (Maart 2014) en Mieke (Februari 2016)

Vanuit ons huis in Nieuwleusen bied ik gastouderopvang aan aan kinderen van 0 tot 4 jaar. Dagen en tijden in overleg, ook avond-, nacht- en weekendopvang behoort tot de mogelijkheden.

Buiten in de tuin kunnen de kinderen zich naar hartenlust uitleven in de zandbak, op de speelheuvel, in de tunnel, op de trampoline, op de wipwap, van de glijbaan en op de schommels. Ook is er een groot terras waar gefietst, gekrijt en gestept kan worden. Achter in de tuin staan fruitbomen, en in de zomer genieten we van zelf geplukte appels, peren, kersen en pruimen.

Wanneer we binnen spelen is er ook genoeg te doen, zo hebben we een speelkeuken met wasmachine, een glijbaan, een schommelwiegstoel, veel houten speelgoed en duplo. Ook is er een ruime voorraad knutselmateriaal aanwezig.

Met de bakfiets kunnen we op pad naar bijvoorbeeld de speeltuin, de molen en het nabij gelegen dierenpark met onder andere wallaby's, varkens, ezels en herten.

Ik bied kinderen een veilige, gezellige, vriendelijke, vrolijke en leerzame opvangplek aan. Zo veel mogelijk volg ik het ritme van de kinderen. De termen natuurlijk ouderschap en attachement parenting passen bij de manier waarop ik mijn eigen kinderen opvoed.

Minimale afname van 24 uur per maand.

Adres: Westeinde 156, 7711CR Nieuwleusen
Telefoonnummer: 0642632347
Stad: Nieuwleusen
Route: Westeinde 156
Postcode: 7711CR


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kinderdagverblijf Winkies Nieuwleusen Kinderdagverblijf Winkies Nieuwleusen 3 km Op zoek naar betaalbare, flexibele, kleinschalige en all inclusive kinderopvang? U be...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid