facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Gasterij

De Gasterij

Info

De Gasterij is een onderdeel van Smaakidee. Smaakidee is sterk in eten, drinken en gastvrijheid. De Gasterij is de perfecte locatie voor uw feestje!

Geschiedenis

De Gasterij is de feestlocatie van Renswoude en omgeving! Als onderdeel van Smaakidee zal het u aan niets ontbreken. Van eten en drinken tot een onvergetelijk feest, het is allemaal mogelijk bij De Gasterij in Renswoude. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheid? Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak.



"Wij zijn SmaakideeLisette en Harold zetten zich elke dag voor de volle 100% in voor elke gast. Welke wens of welk budget u ook heeft, wij geven u die unieke ervaring die alleen eten teweeg kan brengen.Samen staan we voor gastvrijheid en creativiteit. Elke dag vragen we het uiterste van onszelf, alles om u die ervaring te geven. Sinds kort is Smaakidee onderdeel van Engelen Food Concepts. Dat geeft ons de ultieme vrijheid om te blijven ontwikkelen.De cateraars van nuLekker eten is een ervaring. En het liefst een ervaring die u nooit meer vergeet. Dat is precies waar wij voor staan. Zo komen we eerst bij u thuis langs voor een persoonlijke kennismaking. Hoe ziet u alles voor u?"
Adres: Barneveldstraat 49-2, 3927 CB Renswoude
Telefoonnummer: 0332340342
Stad: Renswoude
Route: Barneveldstraat 49-2
Postcode: 3927 CB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Eten met Smaak Eten met Smaak 228 meter Top! Bedankt voor de heerlijke zelf gemaakte kerst koekjes als extraatje zo ontzetten...
Smaakidee Smaakidee 696 meter Heerlijk gegeten van de luxe minibroodjes en keurig op tijd bezorgd! Tot de volgende ...
K. Vonk Vlees & Catering K. Vonk Vlees & Catering 3 km Wij zijn een jong bedrijf, gespecialiseerd in vlees en catering. Wij leveren vlees (v...
Koken zonder Pannen Koken zonder Pannen 3 km Koken zonder Pannen de maaltijdspecialist van de regio Veenendaal - Renswoude - Woude...
Feesten met Smaak Feesten met Smaak 3 km Feesten met Smaak, voor een vast bedrag per persoon feesten, drinken en goed eten.
Recensies
Goed eten voor een leuke prijs en vriendelijk personeel!
We hebben al een paar keer besteld bij Smaakidee en alle keren is het echt heerlijk geweest. Met de kerst hadden we een buffet bestelt, jeetje, dat hebben we geweten, krat na krat werd binnen gebracht. Alles mooi opgemaakt op het bord, even opwarmen in de oven en klaar. Super lekker gegeten. En.... het aan het eind van de avond kwamen zij de afwas halen. Een absolute aanrader dus. Heel binnenkort is het weer Pasen, wij weten waar we gaan bestellen.
Gisteren 16-05-2019 hebben wij onze jaarlijkse activiteitendag gehad. Een fantastiche dag waar het enthousiaste team van SmaakIdee een grote bijdrage aan geleverd heeft! Onze clienten mochten helpen bij het ter plekke koken, bakken en klaarmaken van een heerlijke maaltijd, helemaal passend binnen ons Western thema! Wij hebben genoten van de samenwerking, hun enthousiame, hun meedenken en inzet! Voor ons zeker voor herhaling vatbaar en voor andere bedrijven en instellingen een hele grote aanrader! Team SmaakIdee: namens alle clienten, vrijwilligers en personeelleden van Stichting Ons Bedrijf: nogmaals onze dank! Mede door jullie was het voor ons een dag om nooit te vergeten!
Heerlijk gegeten en het was ontzettend gezellig
Heerlijk gegeten, gezellige sfeer en gastvrij!
Lekker eten, vriendelijk personeel.
Heerlijk eten, en super gastvrij. Wij hebben hier een heerlijke familiedag gevierd!
Heerlijk gegeten van de luxe minibroodjes en keurig op tijd bezorgd! Tot de volgende keer
Goed eten, jammer dat 't personeel onbekwaam is en daardoor vele dingen fout gaan. Vele dingen die op de kaart staan zijn vaak niet te bestellen.doordeweeks bestellen is mogelijk goed betaalbaar.
Weinig geopend, slecht bevoorraad en onbekwaam personeel dus geen aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid