facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Gaskoning

"Ervaren loodgieter/ onderhoudsmonteur"
Adres: Admiraal De Ruijterweg 401 , Amsterdam 1055 MD, NL
Telefoonnummer: 020 682 2222
Stad: Amsterdam
Route: Admiraal De Ruijterweg 401
Postcode: 1055 MD



op zoek naar gerelateerd: Campingaz Amsterdam, CAMPINGSPORT Amsterdam, Benegas Amsterdam, Camping Amsterdam, Gasflessen vullen Amsterdam, Gaswinkel levertijd, Gasfles vullen diemen, Rien de Wolf gasfles
Recensies
Betrouwbaar, betaalbaar, kundig & heel erg aardig! Het was echt een opluchting dit vakmanschap in huis te hebben en er gauw weer warmpjes bij te zitten. Dit geeft vertrouwen over de veiligheid van de kachel, het onderhoud wordt even onder handen genomen en je wordt niet verrast met een exorbitant bedrag bij vertrek.
Toppers zijn het!! Hebben ons op zaterdag na zessen geholpen met de geiser.Hij doet het weer prima
Fantastische service. Hele vriendelijke meneer met enorm veel kennis. Twee nieuwe kranen geplaatst en een servicebeurt voor de verwarmingsketel. De ketel loeit niet meer en de mengkraan werkt perfect zodat we weer warm kunnen douchen. Eerlijke prijs voor alles. Absolute aanrader. Zulke vaklui verdienen een lintje!
De gaskoning verdient met recht de naam KONING! Wat een baas is deze man. Hij werkt efficiënt, heeft alle kennis in huis en fixt binnen korte tijd je problemen. Een kraan met een scheve aansluiting is geen enkel probleem voor de gaskoning. Professioneel en goed geprijsd. Raad deze meneer 100% aan.
Helder in de communicatie en bovenal heel erg eerlijk. Zeker een aanrader en iemand die weet wat hij doet. Dank je we voor het meedenken en de goede service!
Van harte aanbevolen! Zowel onze kachel als geiser waren op, dachten we, maar de Gaskoning wist de 35 jaar oude kachel nog te repareren en voor de geiser kon hij een goede 2e hands leveren. Alles werd minitieus gecontroleerd voor hij tevreden was. Uitstekende service, en alles voor een heel schappelijke prijs.
naar 100% volle tevredenheid hebben zij een naar mijn idee zware klus oude gietijzeren kachel 2 trappen naar beneden gedragen en vervangen voor een nieuwe kachel. Ze leveren heel goed werk en zijn daarnaast ook nog vriendelijk en behulpzaam bij vragen. Ik zal ze zeker voor een volgende klus weer inschakelen.
Altijd snel een afspraak en vriendelijke service. Goed, eerlijk en vakkundig.
De Gaskoning doet inderdaad zijn naam eer aan. Klant vriendelijk, geduldig en begrip vol.De monteur heeft bij ons gasleiding geplaatst wat een andere bedrijf verkeerd had gedaan. Binnen 15 minuten was mijn probleem opgelost. Dit is echt de juiste adres hij geeft je goede adviezen en super snel. Dank je wel voor de moeite!
Heel fijn bedrijf, vriendelijk, kundig, flexibel, servicegericht, schappelijke prijzen en zeer fatsoenlijk, waar ik al járen gebruik van maak. Ooit was er de oude Gaskoning, die niet meer actief is, en nu de man die het overnam en inmiddels ook zonen en schoonzoon. Een echt familiebedrijf dus.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor De Gaskoning.

Amsterdam propaan

openingstijden, locatie, vervoer. Admiraal De Ruijterweg 401 amsterdam hui̇shoudapparaten & reparati̇e kaart stadsplattegrond, satellietweergave. De Gaskoning adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met De Gaskoning. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over De Gaskoning delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Blokker Blokker 481 meter
Blokker Blokker 503 meter
Blokker Blokker 1 km
Blokker Blokker 1 km
Espressomonteur Espressomonteur 2 km Mijn ervaring was top, niet te vergelijken met de score van een 3.8. Binnen week gere...
Blokker Blokker 2 km
Blokker Blokker 2 km
BCC BCC 2 km
Blokker Blokker 2 km
Blokker Blokker 2 km
Blokker Blokker 2 km
Blokker Blokker 3 km
Blokker Blokker 3 km
Blokker Blokker 3 km
Win On Elektro En Souvenirs Win On Elektro En Souvenirs 4 km WIN ON Elektro is geen groot concern, dus het is wat duurder, maar hij heeft werkelij...
Blokker Blokker 4 km
Blokker Blokker 4 km
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid