facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Ganzenhof

De Ganzenhof

Info

GROEPSACCOMMODATIES - MINICAMPING - ATELIER

Geschiedenis

GROEPSACCOMMODATIES - MINICAMPING - ATELIER

Voor een weekend of midweek met uw familie, vriendengroep, of vereniging bent u in een van onze drie sfeervolle groepsaccommodaties van harte welkom.
Naast onze bestaande accommodatie staan ook de spiksplinternieuwe ‘Pimpernoot’ (34 pers) en ‘Fluitekruid’ (20 pers) vanaf begin 2012 klaar om gasten te verwelkomen!

Natuurlijk is ook onze oude vertrouwde accommodatie 'de Ganzerik' (tot 52 pers.) ook nog springlevend. Van dit gebouw wordt ook regelmatig door scholen gebruik gemaakt. Tijdens de vele bonte avonden wordt het podium (met zithoek en houtkachel) dan ook dankbaar gebruikt. Het Ganzenbordspel op de vloer (40 m2) is een echte blikvanger!

Bij alle accommodaties:
- volledig ingerichte keuken
- eigen speelveld en terras
- alle slaapkamers eigen douche en toilet op de kamers.

Ook vindt u op De Ganzenhof een kleine gemoedelijke minicamping met 22 plaatsen voor caravan, camper of tent. Over het algemeen zijn de gasten sportieve 50-plussers die genieten van de vele wandel- en fietsmogelijkheden en natuurlijk de gezellige dorpjes van de Brabantse Kempen. Maar ook gezinnen met kleine kinderen kunnen zich prima vermaken op onze camping. Iedereen die gesteld is op rust en natuur is van harte welkom bij ons.
De gasten kunnen lekker bijpraten in het 'maandagavondcafe' met een 'bakske koffie' of een biertje gebrouwen door gastheer Frans! Creatievelingen kunnen iedere woensdagavond hun hart ophalen; dan wordt er porselein beschilderd in het atelier onder begeleiding van gastvrouw Lia.

In Lia’s atelier kan iedereen terecht voor leuke workshops, voornamelijk in porselein schilderen. Ook kunt u hier en in de bijbehorende expositieruimte het werk van Lia bezichtigen.
Porselein beschilderen is leuk om te doen! Iedereen met een beetje geduld kan het... teken- of schilderervaring is dan ook niet vereist. Na het beschilderen met speciale glazuurverven, worden de werkstukken op hoge temperatuur gebrand en is het vaatwasmachinebestendig.
Leuk om te doen samen met vriendinnen, zusjes, collega's of vrijgezellenfeesten.

Blader eens door de foto's op de pagina voor een sfeerimpressie!

Adres: Molenweg 14, 5531 PN Bladel
Telefoonnummer: 0497-382277
Stad: Bladel
Route: Molenweg 14
Postcode: 5531 PN



op zoek naar gerelateerd: Camping De Hooiberg - Bladel, Info Ganzenhof nl, Ganzenhof Rossum, Ganzerik Bladel, Het Ganzenhof, Zoover Camping De Ganzenhof, Bladel groepsaccommodatie, Kamphuis Bladel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MS Schippers MS Schippers 3 km Ik wilde bedrukte nekplaten bestellen, dacht dit gemakkelijk via de webshop te kunnen...
Speelbos 't Slingerpedje Speelbos 't Slingerpedje 3 km Zeer mooie en leuke speelplaats in het bos met diverse verschillende plekken. Kindere...
De Hooiberg Biologische Kaasboerderij De Hooiberg Biologische Kaasboerderij 4 km Top winkeltje, lokale producten voor een mooie prijs. Erg lekkere kazen.
Fietsverhuurbrabant.nl Fietsverhuurbrabant.nl 4 km Wij zijn een fiets-, step en tandemverhuurbedrijf en zijn gevestigd in Bladel (Noord-...
Qarc Qarc 4 km De toetjes en producten van Qarc zijn echt ontzettend lekker. Ambachtelijk en dichtbi...
Prima Plek Prima Plek 4 km Prima huisje in mooie omgeving, leuk speelbos voor kinderen! Incl wasmachine
Celtman Celtman 4 km De Celtman is een moderne caravan ontworpen naar Ierse traditie. Proef het Boheemse z...
Bleskensgraaf Bleskensgraaf 62 km Bleskensgraaf is a town in the Dutch province of South Holland. It is a part of the m...
Recensies
Ontvangst met Koffie/thee heel gezellig. Fijne camping met nieuw sanitair gebouw alles erin wat je wenst. Muziek, goede verlichting, informatie, elektrische koelbox, schoon, wasmachine, droger en gezellig ingericht. Bij toilet ook verse bloemetjes aan de muur, mooie oude foto's van familie van de boer vroeger. Dagelijks komt bakker langs en af en toe de IJsco- man. Ook wordt er bierproeverij of aanschuifmaaltijd georganiseerd. Mooie plekken voor caravans en tent. Veel caravans en af en toe doortrekkers. Het is zeer landelijk gelegen, mooie fietsomgeving en wandelen ook leuk bijvoorbeeld langs de Grote Beerze.
Mooie minicamping. Gastvrij ontvangen door Frans en Lia met een kop koffie. Mooie ruime plaatsen waarbij een aantal plaatsen wel dicht tegen een relatief drukke weg liggen. In een caravan hoeft dit geen probleem te zijn maar misschien minder geschikt voor een tent geluidsoverlast. Het sanitair is echt van grote klasse en schoon. Mooie omgeving om te fietsen of te wandelen. Kortom een mooie minicamping!
Top locatie . We zijn er met een groep van 21 mensen geweest . Super nette kamers van 4 personen met ieder een eigen douche en toilet. Leuk speelbos erbij met volleybalveld . Ook een leuke camping erbij .
Fantastische groepsaccomodatie: vrij uitzicht, omheinde tuin, gezellige woonkamer, heel schoon. Zelfs een bierproeverij op t erf gehad van de eigenaar, heerlijke bieren!!
19-09 tot 02-10-2020 gekampeerd. Uitermate vriendelijke beheerders. Camping mooi, schoon en zeer verzorgd sanitair. Wij hebben genoten en komen zeker nog eens terug.
In juli mijn tentje hier opgezet. Dichtbij de woonvorm van broer Arno. Zoooo goed bevallen , dat ik weer paar dagen gereserveerd heb. Prima sanitair en een electrische coolbox, gezellig huis om in af te wassen.
Geweldige camping met mooi sanitair en in een rustige en bosrijke omgeving. Je kunt er eindeloos fietsen en genieten van weide uitzichten. En ook van de Brabantse gastvrijheid.!!!
Was er vandaag langs gelopen. Maar volgens mij prachtige rustige camping. Prachtig gelegen zo. Veel wandel/fiets mogelijk heden
Wij hebben een super fijn weekend gehad. Locatie prima. Bedden waren erg goed. Alles schoon. Dank wij hebben genoten.
Familie weekend gehad op deze plaats. Grote gezellige ruimte met veel speelplaats ook voor kleintjes
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid