facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Fysiotheek Brouwershaven en Scharendijke

De Fysiotheek Brouwershaven en Scharendijke

Info

Algemene fysiotherapie
Manuele therapie
Claudicationet
Oefentherapie
Medische Fitness

Geschiedenis

Bij ons staat u als patiënt centraal. Samen wordt gekeken naar de beste behandeling en begeleiding, eventueel in samenwerking met andere zorgverleners. De Fysiotheek helpt u het functioneren van uw lichaam te verbeteren en uw doel te bereiken. In praktische zin krijgt het activeren tot een actievere en gezondere levensstijl prioriteit in onze benaderingswijze. Graag helpen wij u weer zo optimaal mogelijk te functioneren binnen uw dagelijkse leven, het liefst zonder pijnklachten. Hiervoor levert De Fysiotheek Brouwershaven kwalitatief hoogwaardige fysiotherapie en fysiotherapie gerelateerde gezondheidszorg.

Adres: Nieuwstad 18, 4318 bn Brouwershaven
Telefoonnummer: 0111851404
ln.keehtoisyfed@ofni
Stad: Brouwershaven
Route: Nieuwstad 18
Postcode: 4318 bn


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 22:00
Woensdag: 08:00 - 22:00
Donderdag: 08:00 - 22:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 08:00 - 12:00

Recensies
Bij aanmelding word je snel en vakkundig geholpen. Er wordt altijd gezocht naar mogelijkheden om je blessure te behandelen. Ik ervaar de praktijk als een warm welkom waarbij je klachten serieus worden genomen en je als mens wordt gezien. Heel fijn! Mijn complimenten voor Loes en Iris
Ben geholpen door Iris aan een hardnekkige schouder -blessure, waar ik alleen met fietsen last van had. Na een paar behandelingen zo goed als over….. top.
Loes heeft een blokkade verholpen, waarmee ik al ruim 8 weken mee ziek thuis zat, ziekenhuis in, ziekenhuis uit... mriscans, ego's.... niemand kon iets vinden. Ik strompelde bij haar 3 weken geleden naar binnen, en liep naar buiten. Loes had de juiste inzicht en kennis. Ze is veel meer dan een fysiotherapeut, Huisartsen zouden meer samen moeten werken met zulke kundige mensen!
Loes en collega's luisteren echt naar je en behandelen je vervolgens gericht en doeltreffend. Hierdoor blijven problemen lang weg en is de kwaliteit van leven een stuk hoger! De praktijk is makkelijk bereikbaar, schoon en modern.
Super geholpen in deze praktijk. In één behandeling van mijn hardnekkige hardloopblessure af. Met oefeningen mee die ik thuis zelf kan doen. Zó blij mee!
Fijn dat ik niet al te lang hoefde te wachten voor een afspraak en handige oefeningen meegekregen voor thuis. Eindelijk pijnvrij
Hele fijne praktijk hier denken ze met je mee .
Vakkundig en zeer prettig in de omgang.
Staan altijd voor je klaar.
Vertaald door Google Ik was daar voor een noodmassage. Ik had zo'n vreselijke hoofdpijn. Het voelde goed. Origineel Ich war notfallmäßig zur Massage da. Ich hatte so starke Kopfschmerzen. Es tat gut.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid