facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Fruitstal

De Fruitstal

Info

Fa. van der Aarde teelt al jaren appels en peren vlak bij het IJsselmeer. Sinds enkele jaren verkopen wij ook haardhout. Altijd met hart voor de natuur!

Geschiedenis

Familie van der Aarde startte in 1903 een agrarisch bedrijf aan de Hout 13. Allerlei teelten zijn voorbij gekomen; tulpen, aardappels, druiven om uiteindelijk te eindigen bij de huidige boomgaarden vol heerlijke appels en peren.

Het bedrijf ging van vader op zoon en wordt nu gerund door René van der Aarde. Het juiste evenwicht vinden tussen kwaliteit voor de consument en respect voor het milieu is een uitdaging voor ons.

Wij verkopen ons fruit via The Greenery en direct aan de klant. Wij hebben dan ook een huisverkoop via onze automaat aan de weg waar wij bijna heel het jaar rond appels en peren verkopen. Wij vullen dit aan met seizoensfruit. Daarnaast leveren wij het jaar rond droog haardhout in alle soorten en maten.
Kom gerust eens langs op zaterdag en we vertellen u graag over onze producten.

Adres: De Hout 13, 1607 HA Hem, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0624801559
Stad: Hem
Route: De Hout 13
Postcode: 1607 HA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bloembollenkwekerij P. Groot Bloembollenkwekerij P. Groot 3 km Het allermooiste bloembollenbedrijf van nederland!!!
Gebr. Boon Hem B.V. Gebr. Boon Hem B.V. 3 km Tulpen en Lelies
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid