facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor de Frietsalon

"de Frietsalon staat garant voor een prima maaltijd in een gezellige, moderne en hygiënische omgeving. U bent bij ons aan het juiste adres voor lekkere friet, diverse snacks, maaltijden en luxe broodjes. Ook kunt u terecht voor een goede kop koffie, softijs of een overheerlijke milkshake, die u in onze gezellige zaak, of bij mooi weer op ons terras kunt nuttigen. Uiteraard kunt u alles ook meenemen.... lekker, makkelijk en snel."
Adres: Veldesteijn 31 , Maasland 3155 SN, NL
Telefoonnummer: 010 592 2111
Stad: Maasland
Route: Veldesteijn 31
Postcode: 3155 SN


Openingstijden

Dinsdag: 11:30-21:00
Woensdag: 11:30-21:00
Donderdag: 11:30-21:00
Vrijdag: 11:30-21:00
Zaterdag: 11:30-21:00
Zondag: 13:00-21:00


op zoek naar gerelateerd: frietsalon maasland openingstijden, van ruyven maassluis, snackbar maassluis, frietsalon herselt, minnebeek frietsalon menu
Recensies
Ontzettend nette zaak. Hygiëne staat hier waarschijnlijk hoog in het vaandel.Personeel is net gekleed. Inrichting is netjes en stijlvol. Personeel is aardig, netjes en beleefd. Hier kunnen heel wat bedrijven nog wat van opsteken. Dit is zeker een aanrader en ik zal hier zeker nog een keer wat eten.
Ik schrok van de prijzen. Een portie patat verschilt per klant. De ene heeft een bord vol terwijl de ander daar de helft van heeft. Schone zaak, vriendelijk personeel.
Sinds de overname direct andere patat ingekocht blijkbaar? Erg slechte kwaliteit friet. Zonde
Snel, netjes en schoon.. keurige bediening en alles goed klaargemaakt. Burgers zijn aanraders
Eten is altijd lekker en word met zorg gemaakt . Ook altijd gezellig personeel
Wat een leuke gezellige snackbar. Je voelt je altijd welkom.
Top cafetaria met vriendelijke medewerkers. Knappe gozer achter de kassa. Pistache milkshake is zeker een aanrader. Hier kom ik zeker weer terug.
Was er vandaar voor eerst, gezellig uitziende zaak met kerstversieringen, ziet er schoon uit, vriendelijk personeel, heb lekkere cappucino gehad, kom graag terug.
Nog niet eerder zulke PERFECTE patat gegeten ! Niet te vet/zout/ondoorbakken, nee, gewoon simpelweg perfect. Buiten de geweldige kwaliteit is het ook nog eens spotgoedkoop! Met andere woorden: Ga langs en en vreet je vol!
Lekker, goed warm en korte wachttijd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid