facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Fransman

De Fransman

Info

Het gezelligste fondue restaurant van Nederland! Vis, vlees, kaas, wild, vega en chocola. Wij doen fondue met bijna alles. Tot ziens!

Adres: Mient 6, 1811NC Alkmaar (gemeente)
Telefoonnummer: 0725125700
Stad: Alkmaar
Route: Mient 6
Postcode: 1811NC



op zoek naar gerelateerd: De Fransman Alkmaar recensies, Vleesfondue restaurant, Kaasfondue restaurant Amsterdam, Drankenkaart Alkmaar, Dinerbox Alkmaar, Brasserie in Alkmaar, Brunch Alkmaar, De Buren Alkmaar
Recensies
Heel leuk, intiem restaurant om alleen of met een groepje te gaan eten. Grote keuzes aan diverse soorten fonduen. Is een ware beleving. Aanbevelingswaardig, top gastvrouw en bediening. Komen zeker terug.
Kaasfondue is absoluut hun specialiteit. Het andere eten, zoals het koude en warme vlees is droog en weinig smaak. Bediening is vriendelijk en doen hun best, maar ze vergeten veel en je moet te vaak vragen om drinken. Ze komen niet langs en ruimen de tafel pas laat op na het eten. Prima gegeten en het was leuk voor één keer.
Heerlijk avondje gehad bij dit leuke restaurant. Goede bediening en een heel leuk menu. Het eten was heerlijk en meer dan genoeg! Zeker een aanrader om eens heen te gaan als je zin heb in fondue.
Heerlijk gegeten, goede presentatie van al het gebodene. Gezellige gastvrouw, er is een heel klein minpuntje en dat is de ruimte die je ter beschikking hebt als je met een grotere groep bent. Maar het overige maakt het allemaal goed.
Het is een fantastisch restaurant, waarbij de gastvrouw je niet ziet als tafelnummer maar je echt verwend als gast. Gaat ook goed om met wensen van de gasten. Zeker een aanrader. Het is een feest om daar te mogen zijn.
Heerlijke kaasfondue. De originele Alkmaarse met blauwe kaas is écht aan te raden. Je krijgt er een schaatje groentes en fruit bij en rijkelijk brood. Heerlijke fondue in een warm en knus restaurant. Als je een dagje Alkmaar doet mag een kaasfonduetje bij dw Fransman zeker niet ontbreken! Aanrader dus!
Kaasfondue gegeten in de Fransman lekker gegeten. Restaurant is in 40 jaar tijd weinig veranderd. Bediening was in orde de kaasfondue ook. Is een aanrader om hier te eten.
Heerlijk eten, goede sfeer, leuke mensen! Echt een aanrader voor elke soort fondue je maar wilt! Het brede aanbod maakt het echt voor ieder wat wils! Lekker genieten doe je bij de Fransman
De vlees fondue was heerlijk Alleen het broodmandje met smeersels die best duur waren , vond ik minder, ook de sausjes vond ik niet lekker
Waarschijnlijk is dit de rustige kant aan de kade. Maar met hetzelfde mooie uitzicht. En voor de liefhebber Alkmaarse kaasfondue ook takeaway!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid