facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Foodhallen

De Foodhallen
"At Foodhallen, we celebrate flavors. Proudly presenting a wide variety of concepts, cuisines and culinary adventures, we are more than happy to invite you in and experience all the good things Amsterdam has to offer. So, feel free to come in and have a taste."
Adres: Bellamyplein 51 , Amsterdam 1053 AT, NL
Telefoonnummer: 020 218 1776
Stad: Amsterdam
Route: Bellamyplein 51
Postcode: 1053 AT


Openingstijden

Maandag: 11:00-23:30
Dinsdag: 11:00-23:30
Woensdag: 11:00-23:30
Donderdag: 11:00-01:00
Vrijdag: 11:00-01:00
Zaterdag: 11:00-01:00
Zondag: 11:00-23:30


op zoek naar gerelateerd: foodhallen amsterdam openingstijden, foodhallen amsterdam tram, foodhallen rotterdam, foodhallen utrecht, foodhallen amsterdam prijzen, foodhallen nederland, foodhallen amsterdam parkeren, foodhallen amsterdam zuidoost
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Ballenbar De Ballenbar 31 meter Delicious bitterballen, beef !!
Haringspecialist Jan Schilder Haringspecialist Jan Schilder 302 meter Lekkerste haring in heel Amsterdam: vers en zeer smakelijk voor je klaar gemaakt. Als...
Frens Haringhandel Frens Haringhandel 1 km Rotte vis! Tenminste daar werd ik voor uitgemaakt toen ik opmerkte dat ‘ie veel duurd...
Haring & Zo Haring & Zo 2 km Haring & Zo is een moderne zaak voor mensen die houden van gezond en vooral lekker et...
Kebab House Kebab House 2 km Slecht eten en erg duur. Volgende dag last van diaree!
Vlaardingse Haringhandel Vlaardingse Haringhandel 2 km Beste haring in Amsterdam!
De Brug De Brug 3 km
Mr. Long Mr. Long 3 km
Market 33 Market 33 3 km Ik kom hier vaak, en er is altijd een goede sfeer en erg lekker eten. Er is zoveel te...
Sardjoe's Sardjoe's 4 km De service was vanaf het begin tot einde helemaal super!! Het eten was heerlijk! Wij ...
De Kale Man De Kale Man 4 km De beste patat van Amsterdam. Zijn geheim? Gewoon alles vers en met toewijding bereid...
Lahmacun Lahmacun 5 km
Recensies
Hele leuke sfeer, en toen wij er waren was er ook een DJ aan het spelen. Zou ik hier terug komen? neen! Het is hier zo druk, dat je echt lang moet zoeken naar een plaats, als je er 1 vind!! Ook zijn de prijzen belachelijk hoog, voor wat je krijgt. 25€ voor een paar dumplings. 23€ voor een paar snackjes bij de vietnamees die niet te eten waren 7€ voor 5 bitterballen Wel de moeite om het eens mee te maken.
Goedenavond, het was een mooie dag in de ochtend, maar in de middag werd het regenachtig, maar mijn ervaring is geweldig. Restaurants, eten en drinken, en alles is leuk. Er zijn veel dingen die het proberen waard zijn
Een supergezellige plaats doch heel duur! Een heel mooi gerestaureerd gebouw waar je iets lekkers kan drinken of eten. De pijjs voor een broodje kost of 6 of 8 euro. Een kleine yoghurt met fruit en smarties 6 euro 10.
Een omweg via de Foodhallen is een must. Ontdek verschillende gerechten uit verschillende landen. Leuk voor een snelle hap over de middag. Let wel, het is er heel druk.
Leuke plek, wel redelijk druk. De dim sums en het broodje bahn mi zijn zeker aanraders!
Grote hal met diverse food-stands dus voor iedereen wat lekkers ook voor de eeuwig klagende mens. Lunch of lekker snacken, top lokatie en schoon. Van sushi, wraps, zoeteaardappel frietjes, gefrituurde groente, bitterballen stand, tot aan overheerlijke burgers. En dat alles lekker vers voor je neus gemaakt, wel jammer dat je voor drank weer in de rij moet staan. Ditmaal de Ugly burger bij THE Butcher gegeten, beef in een wrap. Goed ingewikkeld zodat de sausen en de advocado er nog lekker in blijven.
Lekker eten en veel opties, de sfeer is ook goed. Ik vind het alleen onbegrijpelijk dat wanneer het druk is en er nog precies 0 tafels en zitplekken vrij zijn, het speciale zitgedeelte boven en het gedeelte achter dicht zijn en medewerkers niet kunnen uitleggen waarom of wanneer het wel open gaat. De ruimte is er, je pand is vol, je hebt genoeg tafels en stoelen beschikbaar en het is etenstijd.. waarom moeten mensen met hun echt niet goedkope eten staan?!
Heerlijke plek om te genieten van verschillende soorten streetfood. Er is voor iedereen wat wils. Minpunt is wel dat er vaak amper zitplek is. Met mooi weer is buiten zitten een prima optie. Ik kom hier zeker nog eens terug.
Genoeg keuze, voor ieder wat wils! Prijzen voor het eten zijn oké, maar de drankjes waren echt mega overpriced! Beneden was het te druk waardoor we boven moesten zitten. Ook tof, maar niet zo gezellig als beneden. Ik had een burger met frietjes van foodtruck: The Butcher. Ze namen al hun tijd om het klaar te maken, heb daardoor redelijk lang in de rij gewacht. Burger was oké, frietjes fantastisch. Sfeer in de foodhallen zit goed!
Als ras echte Amsterdamse ben ik toch wel een beetje trots op deze foodhal hoor. Wat een klasse is dit zeg. Ben in meerdere steden naar een foodhal geweest, en dit is toch wel 1 van de beste foodhallen.. iig van Nederland. Sfeer is top.. Leuk divers publiek..van toeristen tot Amsterdammers, van jong tot oud.. Leuke muziek.. Veel keuze aan eten mis alleen nog iets Caribisch De prijzen zijn divers, ligt eraan wat je gaat eten.. De vis is best prijzig.. een lobster roll Broodje kreeft kost 12 euro.. Aanrader om op een Zondag met je gezin heen te gaan, leuke ongedwongen sfeer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid