facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Flevoschool

De Flevoschool

Geschiedenis

De Flevoschool is een basisschool voor algemeen bijzonder onderwijs, beheerd door de vereniging “De Flevoschool”. Uitgangspunt van een algemeen bijzondere basisschool is de gelijkwaardigheid van alle levensbeschouwingen en maatschappelijke stromingen. Het onderwijs is er op gericht dat de leerling een levensvisie kan opbouwen en van daaruit een eigen inbreng kan hebben met respect en begrip voor de levens- en maatschappijvisie van anderen. De leden van deze vereniging zijn de ouders van de leerlingen. Door deze structuur en de kleinschaligheid is de betrokkenheid van de ouders bij de school groot.

Adres: Bovenlangewijnseweg 4, 1272BX Huizen
Telefoonnummer: 035-525 34 10
Stad: Huizen
Route: Bovenlangewijnseweg 4
Postcode: 1272BX



op zoek naar gerelateerd: Flevoschool team, Schooltijden Flevoschool huizen, Tweemaster Huizen, Visie talentontwikkeling Basisschool
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ivan Mijatovic Teken en Schilder School Ivan Mijatovic Teken en Schilder School 294 meter Artstart is de teken en schilder school van kunstenaar Ivan Mijatovic. De lessen word...
Kamperfoelieschool Huizen Kamperfoelieschool Huizen 3 km Prachtig!!!!!!!
Survival school O.V.E.R.L.E.V.E.N. Survival school O.V.E.R.L.E.V.E.N. 4 km Dennis is echt een topper! We hebben sinds het begin van COVID geprobeerd om ons gebo...
Recensies
Mijn kinderen hebben hier 14 jaar op school gezeten. Fantastische directie en super docententeam. Dankbaar voor de mooie tijd en de kennis die ze de kids hebben meegegeven.
Goeie school je wordt altijd goed geholpen
Deze basisschool doet er enorm veel aan om de kinderen zich goed te laten ontwikkelen, leggen de lat hoog maar ondersteunen dit op een prettige manier. De school heeft absoluut een mooi streven: het ontwikkelen van een stevige basiskennis, unieke talenten en een evenwichtige persoonlijkheid.
Naar open ochtend geweest, krijgt alleen de standaard info voorgekauwd van de website! Erg onbekwaam in hun eigen school. 1 grote poppenkast!!!! Geld en eer verdienen over de rug van de kinderen!
Niemand kend deze school
Vertaald door Google De schooldirecteuren zoals ze graag genoemd worden zijn direct verantwoordelijk voor het trauma dat mijn kind 2,5 jaar heeft moeten doorstaan. Ze hebben mijn zoon ten onrechte gelabeld bij de autoriteiten. Hierna verborgen ze bewijsmateriaal voor de rechtbank en logen ze over zijn welzijn en activiteiten op school. Aangezien de regisseurs zichzelf, zonder enige kwalificatie, hebben toegestaan ​​om mijn zoon te beoordelen, voel ik het recht om ook over hen te oordelen. Waarschijnlijk met meer inzicht dan zij. Zowel de hulpsheriff DomInestrix als de rector Daniel van der Swing hebben bewezen corrupt te zijn. Hun motivatie ligt waarschijnlijk bij de reputatie die ze voor de school hebben opgebouwd rond een bepaald soort feesten die ze organiseren voor een selecte groep ouders. Zij zullen er alles aan doen om dit te behouden. Ook al kost het het Trauma van een kind. Als je echter van deze activiteiten houdt, dan is dit de school voor jou. Het gedrag van het management is jammer, want over het algemeen zijn de leraren best goed. Sommige zijn zelfs heel goed. Pas op voor degene met de grootste glimlach, want zij is familie van Iskariot. Origineel The school directors as they like to be called are directly responsible for the trauma my child has had to endure for 2.5 years. They incorrectly labelled my son to the authorities. Following this they hid evidence from court and lied about his well being and activities at school. As the directors allowed themselves, without any qualifications, to judge my son, I feel the right to judge them also. Probably with more insight then they did. Both the deputy DomInestrix and The headmaster Daniel van der Swing have proven themselves to be corrupt. Their motivation probably lies with the reputation they have build up for the school around a certain type of parties they organise for a select group of parents. They will do all that is necessary to preserve this. Even if it costs the Trauma of a child. However, if you're into these activities, then, this is the school for you. The behaviour of the management is a pity as overall the teachers are pretty good. In fact some are very good. Just watch out for the one with the biggest smile as she is related to Iskariot.
Vertaald door Google De Flevoschool is een kleine maar zeer attente school. Ze richten zich op het naar boven halen van het beste in elk kind en richten zich iets meer op individuele talenten dan op lijsten en een standaardaanpak. Kinderen vorderen volgens hun eigen snelheid. Het is een uitdagende school, maar dat haalt ook bij de kinderen het beste naar boven. Origineel The Flevoschool is a small but very attentive school. They focus on bringing out the best in each child, and focus on individual talents slightly more than lists and a standard approach. Children progress according to their own speed. It is a challenging school, but that brings out the best in the children as well.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar De Flevoschool met het openbaar vervoer


Huizen, Ericaweg 200 meter
100
Huizen, Ericaweg 220 meter
100
Huizen, Karel Doormanlaan 360 meter
320
321
N32
Huizen, Karel Doormanlaan 380 meter
320
321
Huizen, Aalberselaan 430 meter
320
321

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid