facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Firma Stek

Info

Susan, Amy, Rosa en Marije. Van iedere plek maken wij een fijne stek. We zijn ervaren projectmanagers en marketing-adviseurs in grote én kleine gebiedsontwikkelingen. We geven niet alleen strategisch advies, maar steken ook graag de handen uit de mouwen.



"Susan, Amy, Rosa en Marije. Van iedere plek maken wij een fijne stek. We zijn ervaren projectmanagers en marketing-adviseurs in grote én kleine gebiedsontwikkelingen. We geven niet alleen strategisch advies, maar steken ook graag de handen uit de mouwen. Van een online marketing- en merkstrategie tot verkoopmanagement. Ook graag placemaking en events, of het maken van een flyer, brochure of website. Op ieder gewenst moment in het ontwikkelingstraject kunnen wij instappen en ondersteunen met marketing-raad en daad."

"Van elke plek maken wij een fijne stek. Dit doen wij door voor elke gebieds- en vastgoedontwikkeling precies te doorgronden wie de doelgroep is, hoe een gebiedsontwikkeling zich onderscheidt t.o.v. zijn concurrent en wat de unieke kwaliteiten zijn van een plek. Met deze ingrediënten op zak creëren we een sterk en geliefd merk, aansprekend voor de doelgroepen. Dan kunnen we aan de slag! Samen met een marketingstrategie en media- en middelenplan zetten we het gebied op de kaart d.m.v. een grote verscheidenheid aan on- en offline middelen, van magazine tot video en van online campagne tot placemaking."
Adres: Hoogstraat 10, 1381VS Weesp
Telefoonnummer: +31648685546
Stad: Weesp
Route: Hoogstraat 10
Postcode: 1381VS


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Wat is gebiedsmarketing
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Compliment Makers Compliment Makers 370 meter Een goed te bereiken locatie. Gratis parkeren en station op steenworp afstand. Enig m...
TBTB TBTB 1 km TBTB Relatiegeschenken al vele jaren een betrouwbare partner als groothandel in promo...
Groove Graphics Groove Graphics 2 km Top bedrijf, hoogswaarschijnlijk ga qij onze aanrechtblad hun wrappen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid