facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Fietser Ede

De Fietser Ede

Info

De Fietser wordt dé locatie om fietsen te beleven en te testen.

Geschiedenis

Op 12&13 November 2016 is in Ede het Fiets Experience Center De Fietser geopend.

Met een oppervlakte van bijna 10.000 m2 is De Fietser het grootste fiets belevingscenter van Nederland. Waan je in een waar fietswalhalla en test alle soorten (elektrische) fietsen op de grootste indoor testbaan van Europa!

Bekijk en beleef in Ede de nieuwste collectie (elektrische) fietsen van de bekendste fietsmerken van Nederland: Batavus, KOGA, Loekie, Sparta en Van Nicholas.

De Fietser is gevestigd op het voormalige ENKA-terrein in Ede. De historische ENKA Westhal is hiervoor gerenoveerd en is hierdoor het eerste energiezuinige monumentale pand van Nederland!
Ben je benieuwd hoe de bijzondere ENKA Westhal verbouwd is tot De Fietser?
Kijk dan snel op de website: www.defietser.nl en vergeet vooral niet een kijkje te nemen in het nieuwe pand.



"De Fietser is het e-bike testcentrum van Accell Western Europe. Kom in Ede op afspraak fietsen testen van Sparta, Batavus, KOGA, KOGA signature, Lapierre, Haibike, Van Nicholas en Loekie. Laat je adviseren door onze fiets-experts en geniet van een heerlijke kop koffie. Boek eenvoudig een afspraak via onze website. Tot snel!"
Adres: Akulaan 2, 6717 XN Ede
Telefoonnummer: +31 318583199
Stad: Ede
Route: Akulaan 2
Postcode: 6717 XN



op zoek naar gerelateerd: Batavus testcentrum Ede, KOGA Ede, Testcentrum elektrische fietsen, Fiets testcentrum Amersfoort, Nieuwe fietsenwinkel Ede, Fiets Experience Center, Fietsenwinkel Ede ENKA, De Fietser Ede parkeren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vedabikes Vedabikes 2 km Erg prettig geholpen met 4 2de hands fietsen. Met 1 fiets die problemen had met zadel...
Werkplaats FietsVerzet Werkplaats FietsVerzet 2 km Vandaag op mijn houten velgen een zeer mooie ouderwetse band laten monteren. FietsVer...
Auke Tweewielers Ede Auke Tweewielers Ede 3 km Onvriendelijk personeel. Wordt uitgeblaft aan de telefoon, en gesprek werd afgebroken...
Struyck2wielers.nl Struyck2wielers.nl 3 km #postnl #fietsned #2wielers #reparatie #aanhuis #ede #verhuur #vogue #sparta #bata...
Tonnie's bikeshop Tonnie's bikeshop 3 km Contactloos een mtb huren , kopje koffie , vuurtje bij terugkomst een verkoopautomaat...
iMove iMove 5 km Een dansschool waar iedereen zich thuis voelt, waar je kan leren en groeien, maar voo...
Recensies
Als je goed wilt kijken en uitproberen wat je nieuwe fiets moet worden is dit the place to be. Veel keuze, deskundig advies. Vond het fijn hoe we geholpen werden. Leuk, nieuwe fiets gekozen!
Leuke locatie,keurige bediening en lekkere lunch,goede locatie om een wandeling te maken over het voormalige Enka terrein
Wat een fantastisch testcentrum. Allereerst centraal gelegen naast het station. Als je van fietsen en duurzaamheid houdt, ga je natuurlijk lekker met de trein. Daarnaast een mega collectie om te testen. Ik ging voor de Van Nicholas, verschillende framematen, goed advies en alle tijd nemen. Een echte aanrader om je nieuwe fiets te testen en uit te zoeken.
Had er eigenlijk meer van verwacht. Wel veel fietsen om te testen, van een aantal merken. De "test" baan is niet echt groot, maar kan klein beeld geven van de fiets die je wilt kopen
Alle modellen van de Accel groep > Koga, Batavus, Sparta etc. Fijne lokatie om al deze fietsen te bekijken.....vergelijken....én proef te rijden. Ook altijd adviseurs aanwezig !
We zijn hier op afspraak langs geweest om een kinderfiets uit te proberen. Helaas is het aanbod kinderfietsen niet zo heel groot. Maar je kan wel een rondje fietsen om te onderzoeken welke maat het beste past. Het personeel is behulpzaam. De Fietser is geen verkooplocatie, dus je kan hier in alle rust rondkijken. Voor de fietsen voor ‘volwassenen’ is er veel aanbod, ook in elektrische fietsen en er is een testbaan. De bereikbaarheid van De Fietser is heel goed. Binnen 5 minuten vanaf de A12 en vlak naast NS station Ede-Wageningen.
Mooie gelegenheid om verschillende fietsen met elkaar te vergelijken. Wij hadden een afspraak gemaakt, zodat er ook voldoende tijd hadden om ons te laten adviseren. Wij hebben twee World Travellers besteld.
Een uitermate vriendelijk ontvangst. Werden direct geholpen ondanks het feit dat we te vroeg voor onze afspraak aanwezig waren. De keuze is reuze, vandaar dat er hulp nodig is door een deskundige die precies aanvoelde wat wij nodig hadden. Ook het rondkijken bij diverse accessoires was verrassend. Onze keuze zou Batavus moeten zijn maar werden ook gewezen op Koga. Deze zal het waarschijnlijk ook worden. Goede uitleg en testmogelijkheden.
Fantastische locatie om bijvoorbeeld de nieuwste Sparta of Batavus electrische fiets te bekijken. Met een indoor testbaan zodat je zelf een proefrit kunt maken.
Een stagiaire hielp ons. Zij kon geen advies geven. Wist ook niet hoe een zadel of stuur af te stellen. Zij had geen kennis van zaken. De laatste 10 minuten geholpen door een andere medewerker en deze was wel deskundig..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid