facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Fiere Wijnakker - Zutphen/Vierakker

Info

In het buitengebied van Zutphen, de poort van de Achterhoek, ligt wijnboerderij de Fiere Wijnakker. 2000 druivenstokken waar druiven worden geteeld met veel passie, en wijn wordt gemaakt. Kom eens proeven!



"Wijngaard, wijnen van eigen bodem, totaal beleving van wijn. Wijndruiven verbouwen, wijn maken en wijnen proeven op deze unieke locatie aan de rand van Zutphen. Buiten in de gaard of binnen bij de haard. @wijnproeverij Zutphen @duurzaam @wijn Achterhoek @wijnmakerij @agrarisch natuurbeheer @uitje"
Adres: Vierakkersestraatweg 8, 7207 DH Zutphen
Telefoonnummer: 0575559768
Stad: Zutphen
Route: Vierakkersestraatweg 8
Postcode: 7207 DH



op zoek naar gerelateerd: Wijnproeverij, Proeverij Zutphen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Koffiehuis Sparkle Koffiehuis Sparkle 3 km Heerlijk koffie, gezellig sfeer en alle belangrijkste is de liefde en gezelschap dat ...
Horeca Werkplein Horeca Werkplein 5 km HORECA VACATURES-DETACHERING-WERVING&SELECTIE-GROOT AANBOD SVH ERKENDE OPLEIDINGEN. #...
Recensies
Authentieke, mooi gestructureerde en volwassen wijnen van eigen bodem. Een fijn en gastvrij onthaal op een unieke locatie, tussen Achterhoek en IJssel. Echt een aanrader, voor een klein of groter gezelschap!
Met 4 vaders een hele gezellige, fijne en vooral lekkere wijnproeverij gehad. Nederlandse wijnen mogen er zijn. Iedereen nam flesjes mee naar huis; heerlijk
Geweldige trouwlocatie! Behalve de heerlijke wijnen en prachtige omgeving, waren Erik en Anita hele fijne en hardwerkende mensen. Niets was te gek voor ze en ze hebben keihard gewerkt om onze dag perfect te maken. Een droom die uitkwam.
Klein maar fijn. Wijnproeverij met 3 wijnen en een bijpassende heerlijke oude kaas. Veel informatie. Leuk! Op een regenachtige dag geweest, dus veel binnen. Maar geen probleem. Was ook niet extreem veel te zien. Heerlijke wijn!
We hebben bij de Fiere Wijnakker met onze vrienden een zeer informatieve wijnproeverij gehad. De wandeling naar en bij de wijnranken was heel leerzaam, er is zoveel meer kennis en informatie voor het dagelijks even over de planten, struiken en bomen dan we denken, dank hiervoor. De wijnen waren verrassend goed. Er wordt veelal te geringschattend gedacht over Nederlandse wijnen, de verenigde Achterhoekse wijnbouwers leveren volwaardige wijnen die zeker hun plaatsje verdienen tussen internationale wijnen. Wij komen zeker hier en bij de collega's in de Achterhoek terug. Blij sinds een paar jaar in de Achterhoek te wonen.
Dit weekend met een groep vrienden enorm genoten van een wijnproeverij bij de Fiere Wijnakker! Wat een verrassend lekkere wijnen en wat een heerlijke hapjes worden daarbij gepresenteerd. En dan ook nog eens een passievol verhaal op een prachtige locatie. Kortom, wij vonden de Fiere Wijnakker een ontdekking. Anita en Erik dank jullie wel!
Tot vanavond had ik geen idee dat er op een steenworp afstand zúlke lekkere wijn wordt gemaakt. Ik mocht hier een perfect verzorgde wijnproeverij meemaken op zich al een hele belevenis waar naast heerlijke wijnen een keur van lekkere hapjes werden gepresenteerd. Mocht je hier in de buurt zijn, neem dan zéker een paar lekkere flesjes mee. Die zijn zeer de moeite waard.
We werden gastvrij ontvangen door de gastheer kregen koffie met eigen gebakken appeltaart waarna de gastvrouw ons mee nam naar de wijngaard en daar een uitleg gaf van verschillende druiven en wijnen daarna de proeverij van wijnen en bij behorende hapjes al met al een goed verlopen middag ik ben geen wijn liefhebber maar ik heb wel genoten van de proeverij
Erg leuke en goede uitleg over de wijn . Proeverij was heerlijk en interessant om te horen wat er allemaal bij komt kijken .
Leuke, lekkere, leerzame proeverij. Vriendelijke gastvrouw met passie voor het vak.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid