facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De FibroConsulent

De FibroConsulent

Info

Welkom bij de Fibroconsulent! Alles op het gebied van Fibromyalgie en inspiratie naar een gezonde levensstijl.

Onze taak

Leven met Fibromyalgie is zwaar, maar de Fibroconsulent zorgt voor verlichting van jou klachten. Onze missie is elke fibromyalgie patiënt een gezonde levensstijl te geven waardoor het leven wat makkelijker te maken met fibromyalgie. Zoals onze slogan zegt "gezond leven met fibromyalgie" Het kan, het moet. Waar te beginnen? Wij helpen je graag!

Label

Welkom bij de Fibroconsulent! Onze werkwijzen zijn ingericht om rust en balans te creëren. Bij de FibroConsulent worden jouw klachten serieus genomen en werken we aan een gezonde levensstijl voor jou. Zo maken we jouw leven met Fibromyalgie een stuk gemakkelijker. Zoals onze slogan zegt: een gezond leven met Fibromyalgie. Het kan, het moet. Waar te beginnen? Wij helpen je graag!

Adres: de ontvangst 74, 7325DN Apeldoorn
Telefoonnummer: 06-38482826
ln.tnelusnocorbifed@ofni
Stad: Apeldoorn
Route: de ontvangst 74
Postcode: 7325DN


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 12:00

Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid