facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Fendert Zingt 2011: Funky Town

Info

De Fendert Zingt 2011: Funky Town Popkoren en A Cappella Festival

Geschiedenis

Op zaterdag 9 april 2011 vindt in evenementencentrum "De Parel" in Fijnaart de 8e editie plaats van "De Fendert Zingt", met als thema Funky Town. Reserveer NU je kaarten online www.defendertzingt.nl voor een hele dag zangfeest! De zaal is in stijl ingericht, en aan bezoekers wordt gevraagd zich indien mogelijk ook zo te kleden en samen dit geweldig feest te bouwen!

Avondprogramma: Koren
De deelnemende koren zullen tijdens dit festival een set van 25 minuten neer kunnen zetten, op een podium dat is voorzien van professioneel licht en geluid (zoals jullie ook in voorgaande jaren van ons gewend zijn).
Het door de deelnemers zelfgekozen themanummer zal live worden begeleid door de coverband FuSo uit Etten-Leur. Wie wil er nu niet met een grote band live zingen?
Alle deelnemende koren krijgen van de organisatie een workshop aangeboden van een professionele regisseur! Hiermee willen we hen ondersteunen met het goed neerzetten van de presentatie, waarop dit jaar extra wordt gelet.

Middagprogramma: Underground / Vocal Groups
Met veel plezier bieden wij dit jaar een speciaal podium aan Vocal Groups: Kleine groepen, voor wie dit jaar enkele festivals zijn uitgevallen, maar hier absoluut een eigen podium verdienen. Zeven van de beste groepen zullen zich laten zien!
Wie??
The Fortnight Hangovers
Pur Sang
Rhythm & Juice
Kix
Amsterdam Vocalists
Voice Over
Rave Vocal Band

Jury
Ook dit jaar zal een professionele jury de deelnemers voorzien van een juryrapport met suggesties en verbeterpunten. De juryvoorzitter dit jaar is niemand minder dan Dr. Matthias E. Becker (Duitsland), componist, arrangeur, dirigent, autoriteit op het gebied van vocale lichte muziek in Europa, en tevens juryvoorzitter van het internationale vocal group festival in Graz.

TOEGANG VOOR HET HELE FESTIVAL: € 10 per persoon!!!


Adres: Prinses Margrietstraat 15, 4793 CB Fijnaart
Stad: Fijnaart
Route: Prinses Margrietstraat 15
Postcode: 4793 CB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Graanbeurs De Graanbeurs 629 meter Als één van de weinige restaurants vlees geBBQd op Green Egg's!Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid