facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Feijter Media

De Feijter Media

Info

De Feijter Media is a young and innovative company that facilitates various services to companies, but also private individuals.

Producten

web design, maintenance, domain registration & web hosting, video productions, copywriting, social media, translation, graphic design



"De Feijter Media is een jong en innovatief bedrijf dat diverse diensten faciliteert aan bedrijven, maar ook particulieren. Het Zeeuwse bedrijf heeft de nodige ervaring op het gebied van webdesign, journalistieke producties, maar ook vormgeving, vertalingen, sociale media, onderhoud enzovoort. De Feijter Media staat niet voor niets bekend om zijn veelzijdigheid aan diensten. Bovenal hanteert De Feijter Media een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een unieke combinatie van zowel technische als inhoudelijke ondersteuning."
Adres: De Splinter Kreek 9, 4561DX Hulst (gemeente)
Telefoonnummer: +31643450139
moc.aidemretjiefed@ofni
Stad: Hulst
Route: De Splinter Kreek 9
Postcode: 4561DX


Recensies
Super vakman ... steeds een prachtige videoreportage doorgekregen van onze wielerwedstrijd waardoor zij die achter de schermen werkten nadien de wedstrijd konden beleven alsof ze het live meemaakten. Super professionele kerel en steeds accuraat met gemaakte afspraken. Van Vreckom Stefan Secretaris sportkomiteit Viane GP Paul Borremans BE-9500 Viane
Dankzij de ideeën en goede tips van De Feijter Media heeft de Stichting Wim Hendriks Trofee weer een frisse website waar we weer jaren mee vooruit kunnen. Bedankt voor de fijne samenwerking!
Perfecte alleskunner voor kleine en grote ondernemingen. Veelzijdig en bied complete pakket aan. Waardoor de lijntjes kort en snel zijn .
Super, zowel met eigen video compilaties en samenvattingen als het schrijven van stukken in de PZC! Meer dan een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid