facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor de Feestverhuurder

Adres: Louvre 160 , Capelle aan den IJssel 2907 WE, NL
Stad: Capelle aan den IJssel
Route: Louvre 160
Postcode: 2907 WE



op zoek naar gerelateerd: Feestverhuur Groningen, Tafel huren capelle aan den ijssel, 013 Feestverhuur, Top Feestverhuur, Springkussen huren Rotterdam, Feestverhuur Brabant, Partytent laten opzetten, Party Verhuur
Recensies
Top service en communicatie, 2e keer popcornmachine huren was nog gemakkelijker. Eerlijke business voor een eerlijke prijs. Het was weer een succes, dus tot een volgende keer.
Slechte service, onvriendelijke personeel, spullen te laat brengen en nog een grote mond! Kijk uit voor hun algemene voorwaardes, bevestig niets via de mail want ze gaan je bedreigen dat ze het via de incasso en advocaat gaan verhalen, dus als je via de mail een bevestiging stuur ga je automatisch akkoord met hun algemene voorwaardes en dan heb je gen poot om op te staan! Telefonisch bevestigen kunnen ze je niets maken! Ik raad ze sterk af er zijn veel betere bedrijven met betere spullen uit de buurt.
Enkele weken geleden last minute een partytent moeten bestellen met heater. Bij de feestverhuurder was dit geen probleem. Afspraak gemaakt en waren mooi op tijd netjes opgebouwd. Helaas tijdens opbouwen ging er iets verkeerd en was er een verlichting stuk gegaan. Gelukkig had ik er nog 1 snoer. Tot mijn verbazing kwam er later op de dag nog iemand terug met een nieuw snoer, zo was de partytent toch helemaal verlicht. Geweldige service, aardig personeel en heel correct. Tot de volgende keer.
Partytent gehuurd. Prima kwaliteit, stevig en makkelijk op te zetten door goed gebruiksaanwijzing. Wat dat betreft de tent dus positief. De feestverlichting was ook prima alleen het bijbehorende verlengsnoer was niet goed. Omdat we 2 sets hadden alleen de andere gebruikt die ook niet 100% was. De adapters van de verlichting vielen er heel makkelijk uit. Uiteindelijk bleven die wel zitten maar de verlengsnoeren voldoen eigenlijk niet en moeten vervangen worden. Vraag me ook af of dergelijk materiaal wordt gekeurd. Geen stickers gezien in elk geval. De gehuurd gaskachel had een warmte reflector die niet paste. Uiteindelijk met 1x vleugelmoer ipv 3 profesorisch vastgezet. Gelukkig bleef die wel zitten. Nadat alles was opgehaald de volgende dag kregen we bericht dat de tent vies was en wanneer we die kwamen schoonmaken? Uiteindelijk was niemand beschikbaar en zijn de schoonmaakkosten verhaald op de borg. Geen idee hoe vuil de tent was want die is in het donker afgebroken. Van anderen hoorde ik dat bij andere verhuurders schoonmaken in de prijs is inbegrepen. Klinkt wel logisch toch. Ik betaal liever iets meer dan zulke verassingen. Al met al valt er bij de verhuurder nog wel iets te verbeteren. Het feest heeft er iig niet onder geleden.
Al jaren goede contacten met de feestverhuurder voor ons wijkfeest. Huren luchtkussens, spelletjes, marktkramen, koelkasten enzovoort. Alles altijd goed geregeld en op tijd. Kwaliteit van de spullen ook prima. Met of zonder opbouw volgens afspraak. Oprecht een aanrader!
Alles netjes geregeld. Tenten stonden klaar in kratten en een bundel buizen. Eenvoudig op te zetten. Alles wijst zichzelf maar er is ook een beschrijving meegeleverd. Terugbrengen ging ook goed en de borg werd keurig op tijd terug gestort. Iets ruimere openingstijden zouden wel handig zijn.
Snelle service voor onze laatste moment aanvraag voor de Sinterklaas drive tru. De tent kraampjes rook- en bellenblaas machine waren in perfect in orde en werden gebracht en opgehaald.
Afgelopen weekend hier spullen gehuurd voor ons feest. Alles zag er goed uit, goede service, en alles was er op tijd, en werd ook op de afgesproken tijd weer opgehaald. Kortom volgende keer huren we zeker onze spullen weer hier!
Al jaren huren we bij de Feestverhuurder voor ons jaarlijkse straatfeest. Er wordt altijd meegedacht en een goeie deal gemaakt. Het materiaal is her en der wat gedateerd maar we hebben altijd wat we nodig hebben.
Ik ken Danny inmiddels een flink aantal jaren. Mijn zoon heeft enige jaren buiten zijn schooltijd voor hem gewerkt en heeft dat altijd met heel veel plezier gedaan. Danny is in erg veel opzichten goed voor de mensen die voor hem werken maar ook heel goed voor zijn klanten. Zo begon het bij ons jaren geleden, als klant voor de "overkapping" van de tuin! De Feestverhuurder .... doen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid