facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Feesttuin

De Feesttuin

Info

Styling, verhuur van decoratie voor bruiloft, geboorte, babyshower, huwelijk, feest, bedrijfsevenement, creatieve workshops, high tea.

Geschiedenis

Wij ontwerpen decoraties in ons eigen atelier en gebruiken daarbij vele materialen. Originele ontwerpen worden gecombineerd met verse bloemen, strikken, linten of imitatiebloemen. Wij verzorgen graag een compleet styling arrangement voor ieder evenement. Dit kan gaan om de aankleding van een feestzaal, de styling van een diner, het versieren van een tuin of tent, het aanbrengen van de juiste sfeer tijdens een kerstfeest of nieuwjaarsborrel of andere gelegenheden.

Adres:
Telefoonnummer: 0653782363
Stad: Katwijk aan de Rijn



op zoek naar gerelateerd: Koningsdag strik voordeur
Recensies
Zeer klantgericht en prachtige strikken.
Prachtige strikken voor op de voordeur besteld bij Margreet. Helaas werden de strikken pas 6 dagen later verzonden en had postnl 1 dag vertraging, waardoor ze te laat voor onze bruiloft waren. Wel nog de strikken op kunnen halen in Katwijk. Jammer dat daar niets voor is gecompenseerd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid