facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Fakkel

De Fakkel
Adres: Sportlaan 8 , Ridderkerk 2982 SN, NL
Telefoonnummer: 0180 491 112
Stad: Ridderkerk
Route: Sportlaan 8
Postcode: 2982 SN



op zoek naar gerelateerd: de fakkel boekhandel, de fakkel leeuwarden, de fakkel eindhoven, de fakkel hoogeveen, zwemles de fakkel ridderkerk, de fakkel leeuwarden leeuwarden, de fakkel leerdam, de fakkel houten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Slechtste wat je kan doen is hier zwemlessen nemen. Duurt ontzettend lang, je kind wordt aan zijn lot overgelaten en er is veel te weinig toezicht. Er is geen individuele aandacht. Er wordt over je kind negatief gepraat waar je kind bij is zodat het kind erg onzeker wordt en in tranen het zwembad verlaat. Vragen worden via de mail absoluut niet beantwoord en tijdens de lessen mag je niet storen dus contact met de “docenten” is er niet. Zwemscore wordt nauwelijks bijgewerkt en kinderen doen gerust 2 jaar over hun a diploma. Eerste x dat onze zoon naar bad 2 mocht stonden alle docenten met hun rug naar hem toe, geen aandacht voor hem beeldmateriaal heb ik van de schermen in de hal. Dit duurde zeker 10 min. Kind wordt uitgemaakt voor motorisch niet goed nooit gehoord bij andere sporten of op school. Ga hier NIET heen.
In de ochtend: alleen gezinnen, het is schoon en de medewerkers waren stuk voor stuk vriendelijk. De glijbanen zijn leuk en een prima ligweide. Maar vanaf 13 uur kwamen ook jongeren logisch, die moeten ook kunnen zwemmen. Het waren er echter zo veel en de sfeer was niet echt prettig meer. De badmeester jonge knul gaf een aanwijzing dat het iets niet mocht maar de desbetreffende persoon zei "ach, het is niet erg joh" en de badmeester stond daar een beetje schaapachtig te lachen en durfde niet echt te corrigeren. Ik denk dat als er een incident zou plaatsvinden er teveel bezoekers en te weinig personeel is om problemen te voorkomen.
Bij aankomst waren wij te vroeg. Blonde mw aan de receptie; ‘hebben jullie gereserveerd? Om 19:00 uur?’ Je kan niet eerder naar binnen’, vertelde mw op een hele vervelende toon. Wij dus een half uurtje wachten, wat geen probleem was. Toen we naar binnen konden, kwamen we er achter dat het buitenbad gesloten was. Dit vonden wij vreemd, het was overigens 30 graden buiten. Gevraagd waarom dit zo was aan diezelfde mw. Mw vertelde als volgt; er staat vermeld op de website ‘binnen en/of buiten vrij zwemmen. Zij zei dus dat beide baden niet specifiek open moesten zijn. Hierop gaf ik aan dat dit niet vermeld staat op de website. Mw zei ; dit is vaker, dat het bad dicht is. Behalve op woensdag. Het is niet dat wij hier elke dag komen en het schema uit ons hoofd kennen. Dat op woensdag het bad open is, staat dan wel weer vermeld. Maar dat het bad na een bepaalde tijd sluit, niet. Wij wilde ons geld terug of het buiten bad open. Mw ging in discussie en liet mij en andere mensen niet uitpraten, waardoor wij vroegen om manager of directie. Die waren niet aanwezig. Na enige tijd discussiëren en meerdere mensen die zich er aan ergerde dat hier 5,90 voor gevraagd word, het buitenbad dicht is op een zomeravond, besloot mw toch het bad buiten te openen. Heel fijn, maar de manier waarop mw haar klanten te woord staat, vind ik absurd. Heel jammer, had op een veel vriendelijkere manier gekund. Hier komen wij niet meer!
Keurig buitenbad, met veel ruimte alleen jammer dat het bad zo vroeg dicht gaat 16.30 en dat de badmeesters niet goed handhaven bij het baantjeszwemmen. De kluisjes en omkleed faciliteiten zijn perfect maar het restaurant zou ook wat meer gezond eten moeten verkopen
Onbeschoft personeel. Geen duidelijk signalering over het buiten zwemmen. Krijg je nog een grote bek ook dat het heel logisch is dat de buiten glijbaan en bad wel open is maar het buiten wedstrijdbad niet. Na de wisseling van eigenaar verder achteruitgegaan. Tevens ook gevaarlijk gezien hoe veel mensen er binnen gelaten worden ten opzichte van het absurd weinige personeel dat er rond loopt.
Leuk zwembad met heel veel haken en ogen. Website is niet duidelijk wat betreft kaartverkoop. Kassamedewerker die alles behalve hulpvaardig zijn waardoor een deel van het gezin niet naar binnen had gekund door rigide toegangsbeleid, incompleet advies waarbij logisch nadenken en menselijkheid ontbreekt bij personeel. Na het wijzen hierop is het met hangen en wurgen opgelost. Personeel staat "strak" en sfeer is hierdoor oncomfortabel. Voor de toekomst gaan we een zwembad verder en laten deze voor wat het is.
De wildwaterbaan vond mijn neefje het allerleukst. Ook de glijbaan viel in de smaak! De toiletten bij het zwembad worden gerenoveerd. Je moet iets verder lopen voor de andere toiletten, maar dat staat wel heel goed aangegeven. Toiletten waren schoon. Voor een vrijdagmiddag was het behoorlijk rustig. Er dreven ook nog allemaal opblaas krokodillen in het zwembad. Dat was leuk! Kortom: fijn zwembad!
Mooi zwembad. Op zondag is het tot 12 uur 's middags leuk. Daarna verschijnt er een ander slag, minder aangepast volk. Kunnen ze zelf ook niets aan doen. Maar de sfeer wordt wel heel anders opeens.
De medenwerkers van de fakkel waren heel aardig en behulpzaam. Maar ten eerst hebben wij geen mail ontvangen toen wij onze bestellig voor het zwemmen hadden geplaatst. Gelukkig waren nogmaals de medewerker behulpzaam dus konden wij binnen een kwartier nogsteeds naar binnen. Toen we eenmaal naar binnen gingen was het kluisje kapot waardoor wij 20 cent extra moesten pinnen. Maar voorderest, leuk zwembad, aardige mensen en uiteindelijk een leuke ervaring.
Vandaag naar de Fakkel geweest. Wat een teleurstelling. Als eerste moest je reserveren en dan kom je aan en ga je naar binnen, dan vind je het al klein, maar dan zeg ik tegen de kinderen, ga jullie anders maar naar het wedstrijdbad, hoor je opeens een snerpende stem naast je, waar gaan jullie naar toe, naar het wedstrijdbad, sorry maar dat is dicht! Huh? Hoe dan? Staat niet eens op de site. Nergens vermeld, en dan hier 5,90 voor durven vragen. Nergens ook maar iets van een bubbelbank of iets dergelijks. Zijn wel twee bubbel gedeeltes, maar die worden bezet gehouden door 2 families, die er om de beurt uit en ingaan. Nee hier nooit meer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid