facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Fabriekswinkel matrassen en bedden

De Fabriekswinkel matrassen en bedden

Info

De Fabriekswinkel Haarlem is een speciaalzaak op het gebied van matrassen en boxsprings. Met meer dan 1000 artikelen op voorraad. Ook matrassen in iedere mogelijke en onmogelijke maat opmaat gemaakt.

Adres: Weerenweg 8B, 1161 AH Haarlemmermeer
Stad: Haarlemmermeer
Route: Weerenweg 8B
Postcode: 1161 AH


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Bedden outlet Haarlem, Bedden winkel haarlem, Matrassen winkel, Matrassen direct van fabriek, Boxspring Fabrieksverkoop, Matras comprimeren, Matrassen Zwanenburg, Matrassen online
Recensies
Professioneel en vriendelijk bedrijf. Na een te snelle keuze bleek ik toch een verkeerd matras gekocht te hebben. Gelukkig kon ik met de omruilservice bij de Fabriekswinkel terecht voor extra advies en heb ik nu een matras dat helemaal aansluit bij mijn wensen!
Familie bedrijf met enthousiaste mensen die je helpen een goede betaalbare matras op maat te kiezen. Ook nog snelle levering. Direct op de plek goed leggen als finishing touch.
Prima advies en vakkundig geholpen. Snelle levering top. Is een grote aanrader voor als je opzoek bent naar een nieuw matras
Een vriendelijke ontvangst, goed advies en zeer snelle levering. Het bed werd binnen 3 weken geleverd. Ziet er prachtig uit en de geadviseerde matrassen zijn inderdaad zeer goed!
Onlangs een heerlijk dekbed gekocht in de winkel. Je wordt professioneel geholpen en er wordt tot in de puntjes meegedacht met onze wensen. Hele fijne service! Als ik iets weer iets nodig heb, ga ik zeker weer terug!
Deze zaak doet wat het moet doen. Nergens ook maar iets op aan te merken. Zowel de service als het produkt.
Goede uitleg over onze keuze van campermatras. Nemen alle tijd voor je !!
Wij hebben twee bedden besteld bij Melanie en haar ouders. Binnen een week geleverd, gemonteerd. Wij slapen weer heerlijk!!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor De Fabriekswinkel matrassen en bedden.

Haarlemmermeer matrassenwinkel

openingstijden, locatie, vervoer. Weerenweg 8B haarlemmermeer detailhandelbedrijf kaart stadsplattegrond, satellietweergave. De Fabriekswinkel matrassen en bedden adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met De Fabriekswinkel matrassen en bedden. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over De Fabriekswinkel matrassen en bedden delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
KindVoorHout KindVoorHout 37 km Fysieke winkel + webwinkel op landgoed de Olmenhorst - Lisserbroek. Voor duurzaam spe...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid