facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Fûke Administratie & Advies

Info

Administratiekantoor de Fûke is een administratieve dienstverlener met een groot dienstenpakket en een duidelijke, no-nonsense aanpak.

Adres: Zuiderhaven 6A, 8861 XB Harlingen
Telefoonnummer: +31(517)854760
Stad: Harlingen
Route: Zuiderhaven 6A
Postcode: 8861 XB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Jager Financieel BV De Jager Financieel BV 94 meter Goed geholpen met een prima advies. Fijne samenwerking!
Mr M.G. Smits de Belastingvrouw Mr M.G. Smits de Belastingvrouw 499 meter Voor een goed verloop van uw onderneming. Administratie, belastingaangiftes, toeslage...
Wilbrink-administraties Wilbrink-administraties 516 meter Boekhouder, administrateur, belastingadviseur voor zowel particulieren als bedrijven.
RoXa Duurzaam Advies RoXa Duurzaam Advies 740 meter RoXa Duurzaam Advies; specialist zonne-energie voor de utiliteitsbouw, met name actie...
Recensies
In het begin goed geholpen, prettig contact. Na verloop van tijd werden zaken te laat opgepakt. Op een gegeven moment kon ik geen contact meer krijgen, terwijl er nog een aangifte gedaan moest worden. Dus noodgedwongen overgestapt, naar In4Profit tip!.
Leuke kundige dame....maar ineens was er geen contact meer te krijgen, noch per mail, telefoon, app of linkedin. Onhandig als je onderneming in sneltreinvaart groeit en zaken moet regelen en je al wel het hele jaar betaald hebt.......Heel erg jammer!! Inmiddels een ander kantoor gecontracteerd.
De positieve reacties zijn van de periode dat nynke er nog werkte.....
Een fijn bedrijf, jaren met plezier bij gezeten. Maar wel wat te veel hooi op de vork genomen waardoor we niet altijd snel konden worden geholpen. update: inmiddels zijn we er niet meer.
Een kantoor waar ik me thuis voel en waar al mijn vragen worden beantwoord. Advies en ondersteuning waar ik het nodig had en hoe ik zaken nog beter kan doen. Ik heb het gevoel dat ze zichzelf terug betalen dus geeft het mij een heel goed gevoel.
Voor kleine ondernemers zeker aan te raden.
Kundig, duidelijke en een heel fijn persoon!
Betrouwbaar en accuraat. ...fijne samenwerking!
Uitstekende een duidelijke begeleiding.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid