facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Es

De Es

Info

Geriatrisch centrum de Es in Spijkenisse is onderdeel van Argos Zorggroep. De Es biedt verschillende vormen van zorg voor ouderen.

Geschiedenis

Het gezellige, eigentijdse De Es in Spijkenisse, onderdeel van Argos Zorggroep, biedt zorg aan 78 psychogeriatrische en achttien somatische bewoners en heeft plaatsen voor dagbehandeling. De Es ligt in ‘De Zomertuinen’. Hier vindt men ook tal van andere faciliteiten, zoals een wijkservicepunt en praktijken voor fysiotherapie en logopedie. De Es is gebouwd in een groene omgeving waar bewoners met mooi weer kunnen genieten van de omringende natuur. In de nabijheid van de Es zijn winkels en er stopt een bus voor de deur.

Op www.argoszorggroep.nl vind je meer informatie over de zorg, indeling, voorzieningen en activiteiten in De Es.

Adres: Hürthstraat 1, 3203LH Spijkenisse
Telefoonnummer: 0181 - 47 55 70
Stad: Spijkenisse
Route: Hürthstraat 1
Postcode: 3203LH



op zoek naar gerelateerd: Wachtlijst De Es Spijkenisse, De Es Spijkenisse vacatures, Hürthstraat Spijkenisse, Hurthstraat 3 Spijkenisse, Hurthstraat 1 Spijkenisse, Wonen met zorg Spijkenisse, Verzorgingshuis Spijkenisse, Hurthstraat 13 Spijkenisse
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Het Vredehofhuis Spijkenisse Het Vredehofhuis Spijkenisse 2 km Hartstikke leuk
Recensies
Een fantastisch en modern geriatrisch centrum, mijn moeder woonde op de Gouden Regen 1, daar is ze zeer liefdevol en empatisch verzorgd. Van de medewerksters bij binnenkomst aan de balie tot aan de afdeling zelf de helpenden, verzorgenden één en al zorg en liefde voor de medemens. Mijn moeder heeft nog 4 ,5 jaar een fijne oude dag mogen hebben.
Mijn oma woont hier. Ze doen leuke activiteiten en willen het beste voor de bewoners. Zelf als oma wat koppig is weten ze er een draai aan te geven.
Mooi huis zorgen goed voor de bewoners doen ook veel activiteiten met de bewoners.
Update: Mijn moeder is op 1 januari 2022 overleden in "De Es". Ik wil het personeel ontzettend bedanken voor de zeer respectvolle en liefdevolle verzorging van mijn moeder, vooral tijdens de laatste weken tijdens haar ziekte. Wij hebben dit als familie als zeer aangenaam ervaren en het was voor ons een troost en verlichting hoe ze met mijn moeder omgingen en hoe menselijk en warm wij zijn opgevangen. De erehaag van personeel toen mijn moeder gisteren weggebracht werd was voor ons zeer emotioneel en waardevol. Bedankt vanuit de grond van ons hart!! Mijn moeder is gisteren opgenomen in "De Es". Ik was verrast over de fijne sfeer in dit zeer eigentijdse verpleeghuis en de warme en hartelijke ontvangst door het personeel. Wat een fijne sfeer hangt er en wat een verschil met het nogal ouderwetse tehuis waar ze tijdelijk gewoond heeft! Geweldig!
Mijn vriend zijn oma woont hier. Ze wordt goed verzorgd! Ze kan behoorlijk eigenwijs zijn maar ze is ook heel erg lief. Ze is nu 93 jaar. De mensen van de zorggroep weten precies hoe ze met haar moeten omgaan. We zijn erg blij dat ze hier zo goed wordt verzorgd!
Zeer positief. Mooie kamers met een gedeelde badkamer. De bewoners krijgen in mijn beleving lekker eten. Het personeel is betrokken en eerlijk. Ikeordt goed op de hoogte gehouden. Een klein puntje is dat er slechte wifi is. Met een smart tv is dit heel lastig en nog niet opgelost. Anders 5 sterren.
In deze comment beperk ik de review tot de de binnenkomst en ontvangst aan de balie. De centrale ingang ziet er gezellig schoon en ruim uit. Er een duidelijke instructie voor de Covid Hygiene , producten om de handen te reinigen elke keer ruimschoots voorradig zo ook de maskers. De receptioniste is altijd vriendelijk en behulpzaam en ziet er verzorgd uit. Wat mij opvalt elke keer weer opnieuw is dat de receptioniste bij naam weet voor welke bewoonster wij komen , dat maakt het persoonlijk en bij zonder. Geeft een gevoel van persoonlijke betrokkenheid, hiervoor een compliment aan de dames en misschien ook heren van de receptien!
Goede dagbesteding en andere kwalitatieve zorgafdelingen.
fijn verzorgingshuis waar er veel aandacht is voor de klant... dagelijks activiteiten
De enorme hoeveelheid ruimte voor de bewoners die zich vrijuit kunnen verplaatsen, spreken mij enorm aan! De verzorgers en verpleegster zijn ontzettend betrokken bij de bewoners! Mijn moeder zit nu een kleine maand in de Es en ze is nu al zéér geliefd bij het personeel die goed vóór mijn moeder zorgt! En moeder past haar vrijwel makkelijk aan! Als het maar vertrouwd blijft voor moeder, dan gaat het wel aardig goed met haar! Kortom: vriendelijk personeel die héél goed weten hoe ze met de bewoners om moeten en of kunnen gaan! Zéér aan te bevelen dit huis vóór mensen die in aanmerking komen hiervoor!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar De Es met het openbaar vervoer


Spijkenisse, Zomertuinen 130 meter
84
Spijkenisse, Zomertuinen 150 meter
84
Spijkenisse, Rivierlaan 400 meter
84
Spijkenisse, Baarsveen 500 meter
825
87

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid