facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Engelenburcht

De Engelenburcht

Info

De Engelenburcht is het Cultuurhuis van Engelen.

Hier kan iedereen uit Engelen, Bokhoven en omgeving terecht voor activiteiten in het kader van welzijn en cultuur.
Daarnaast is het café van de Engelenburcht elke doordeweekse avond open.

Adres: Heuvel 18, 5221 AP Engelen (plaats)
Telefoonnummer: 073-6311905
Stad: Engelen
Route: Heuvel 18
Postcode: 5221 AP


Openingstijden

Maandag: 19:30 - 23:45
Dinsdag: 19:30 - 23:45
Woensdag: 19:30 - 23:45
Donderdag: 19:30 - 23:45
Vrijdag: 19:30 - 23:45


op zoek naar gerelateerd: IN Welke Italiaanse stad staat de Engelenburcht, Engelenburcht begraven personen, Castel sant Angelo inside, Engelenburcht materiaal, Burcht in het oude Rome 8 letters, Engelenburcht Rome tickets, castel sant'angelo official website, Engelenburcht Tildonk
Recensies
Slecht te bereiken als je op de Google maps reed. Zijn ook geen borden die aangeven waar je moet zijn.
Leuk arrangement geboekt bij de Engelenburcht met koffie, appeltaart, wandeling en lunchpakket. Zeer gastvrij ontvangen en na een goede start de wandeling van 6km gedaan. Leuk maar door het goede weer ook wel druk met auto's. In combinatie met de smalle wegen toch wel uitkijken. Gelukkig op de helft ongeveer van de weg af en mooi binnendoor gelopen en ondertussen de prima lunch gegeten. Na afloop nog even nagepraat met de eigenaar onder het genot van een heerlijk biertje. We komen graag nog eens terug voor een vaar arrangement of een nieuwe wandeling!
Geweldig arrangement. Super lunch met Jus d' Orange, luxe broodjes en yoghurt met fruit, daarna mooie route gewandeld met zoete snacks voor o derweg en bij terugkomst koffie met gebak. Daarnaast ook super goede service van de bediening. Enorm genoten.
Gewoon als altijd een gezellige stop in prachtig wandel gebied. Onze club komt er graag. Heb daar ook wel interessante streek lezing gehoord. Met grote variëteit bier toe.
Lekker lunch gehad, heerlijk gewandeld met 1van de 3 aangeboden wandelingen, zeer vriendelijk personeel!
Leuke ruimtes en gezellige bar. Zeer vriendelijke en enthousiaste vrijwilligers. Geschikt voor alle doelgroepen. Jan is een gezellige barkeeper. Een welkome plek in een horeca-arm Engelen.
Heerlijk gegeten. Ontzettend gastvrij. Mooie wandeling 9,6 km. Een aanrader!
Zondag 5 jan 2020 / een fijne middag .
Prima locatie voor parties en familiefeestjes.
Ik moest bloed geven op maandagmorgen dus veel was er niet te beleven.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid